Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Beogradski sajam
  • 08.03.2018. 16:00

Posjetite 40. Sajam nautike, lova i ribolova u Beogradu

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu okuplja 55 izlagača, 10 inostranih, i 10.000 posjetitelja na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Foto: Beogradski sajam
  • 115
  • 9
  • 0

Sajam nautike, lova i ribolova, 40. po redu,  je specijalizovana manifestacija za plovila svih vrsta, opremu za lov i ribolov, sportove na vodi i ronjenje, nautičku, kamp i outdoor opremu. Okuplja 55 izlagača, 10 inostranih, i 10.000 posjetitelja na 3.500 kvadratnih metara izložbenog prostora.

Među eksponatima se nalaze ekskluzivne jahte, gliseri, jedrilice, čamci, brodski i vanbrodski motori, nautička i ostala oprema. Tradicionalno se organizira burza polovnih plovila, a svake godine se predstavljaju poznate regate, splavarenja i ostali vodni potencijali Srbije. Takođe, ekologija i sigurnost na vodi postale su neizostavne teme. Poseban akcent je na lovu i ribolovu, a mogu se vidjeti veliki, ali i mali distributeri i proizvođači opreme.

Prijavu za izlagače potražite ispod teksta!

Sajam nautike, lova i ribolova ima i bogat prateći sadržaj, odnosno stručna predavanja i izložbe, u kojima učestvuju poznati umjetnici, muzeji i institucije. 

Manifestacija će se održati u Halama 1 i 4 na Beogradskom sajmu, od 3. do 7. aprila 2018. godine. 


Dokumenti


Tagovi

Beograd Sajam nautike Lova i ribolova 2018


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Magic Ice, prvi sladoled iz BiH dobio priznanje za najuspješniji nastup na 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru. Opširnije o prvom bh. sladoledu čitajte na linku - https://t.ly/TFK97