Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udruga Vinoljupci
  • 13.12.2017. 13:00

Prvi zagrebački Advent za vinoljupce

Ljubitelji vina moći će kušati oko stotinjak vinskih etiketa – od pjenušaca, preko autohtonih sorti, pa sve do kasnih berbi.

Foto: Udruga Vinoljupci
  • 230
  • 21
  • 0

Prvi zagrebački Advent za vinoljupce na rasporedu je u petak, 15.12.2017. s početkom u 19 sati, a održat će se u restoranu "Muzej" u sklopu Muzeja za umjetnost i obrt u Zagrebu. Prema najavama organizatora, udruge Vinoljupci, ova urbana vinska izložba okupit će dvadesetak vinara iz cijele Hrvatske, a ljubitelji vina moći će kušati oko stotinjak vinskih etiketa - od pjenušaca, preko autohtonih sorti, pa sve do kasnih berbi.

Osim prilike za degustaciju brojnih vina po popularnim cijenama, svim vinoljupcima ovo je prilika da upoznaju vinare, saznaju više o izloženim vinskim etiketama te da uživaju u živoj svirci i slasnim gastro kreacijama restorana Muzej.

Udruga Vinoljupci aktivno djeluje od 2014.godine na promicanju vinske kulture i turizma. Do sada je organizirala šest open-air vinskih festivala, te brojna manja vinska događanja i susrete s ciljem kreiranja vinskog identiteta Zagreba i promicanja vinske kulture na neformalan i zabavan način.

Foto: Udruga Vinoljupci


Tagovi

Advent Zagreb Vinoljupci


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).