Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralno-turistički objekti
  • 27.03.2016. 07:30

Regionalni forum obiteljskog smještaja

Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac održava se u četvrtak, 31. ožujka!

  • 280
  • 11
  • 0

Regionalni forum obiteljskog smještaja za regiju Lika - Karlovac održava se u četvrtak, 31. ožujka u 11 sati, u kongresnoj dvorani hotela Jezero, u NP Plitvička jezera.

Organizator Foruma je Sekcija zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore za regiju Lika - Karlovac, koja djeluje pri ŽK Otočac, u suradnji sa Sektorom za turizam HGK. Partneri u organizaciji Regionalnog foruma su NP Plitvička jezera i Udruga iznajmljivača Novalje.

Sajam za ruralno-turističke objekte

Regionalni će forum okupiti vlasnike pružatelje ugostiteljskih usluga u sobama, apartmanima, kućama za odmor i kampovima u domaćinstvu te u pansionima i seoskim domaćinstvima, a zanimljiv je za sve mikro i male poduzetnike koji prate aktualne promjene i trendove u obiteljskom smještaju.

Intencija održavanja Foruma proizašla je iz stalne potrebe za skretanjem pozornosti na turističke mogućnosti Ličko-senjske i Karlovačke županije. Važno je naglasiti i potrebu za promicanjem turističkih potencijala, razvoj selektivnih oblika turizma i njihovu promociju, razmjenu informacija i upoznavanje potencijalnih partnera, informiranost o zakonskim i podzakonskim promjenama i novostima, mogućnost rada i samopromocije na društvenim mrežama, inovativna rješenjima važna za uspješno vođenje obiteljskog smještaja te povezivanje privatnog i javnog sektora, a sve s ciljem kvalitetne promidžbe i brandiranja destinacije.

Program Regionalnog foruma možete vidjeti u pratećim dokumentima. Svoje sudjelovanje prijavite putem online obrasca u nastavku.


Dokumenti


Tagovi

Ruralni turizam Ugostiteljske usluge Regionalni forum


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."