Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Turistička zajednica Općine Erdut
  • 14.04.2015. 15:20

Sajam cvijeća i seoskog turizma

Velika ponuda cvijeća, vina, gastronomskih specijaliteta i kulturnog programa.

  • 363
  • 57
  • 0

U pripremi je 9. po redu Sajam cvijeća i seoskog turizma koji će i ove godine okupiti sve dionike s područja općine Erdut, ali i šire. Sajam se održava od 09. do 10. svibnja 2015. u okviru Dana vina i turizma Osječko-baranjske županije u Dalj planini.

Manifestacija je to koja stavlja naglasak na cvijeće i općenito različite proizvode od cvijeća te etno i gastro proizvode. Ujedno je to i jedan od načina brendiranja kontinentalnog turizma u spoju s vinom, gastronomijom i smještajnim kapacitetima za kojima je potražnja sve veća jer seoska domaćinstva nude odličnu uslugu gostima koji su u potrazi upravo za ovakvim oblikom turizma.

Na sajmu će biti prezentirana, kao i dosadašnjih godina, velika ponuda cvijeća, vina, voća, gastronomskih specijaliteta i kulturnog programa te kvalitetni domaći i ekološki proizvodi. Sajam cvijeća i seoskog turizma prava je prigoda za promociju i razvoj ruralnog turizma na krajnjem istoku Slavonije.


Tagovi

Sajam cvijeća i seoskog turizma Erdut Dani vina i turizma Osječko- baranjska županija Dalj planina Cvijeće Vino Etno proizvodi Seoski turizam Ekološki proizvodi


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer