Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sveti Ivan Zelina
  • 22.08.2019. 15:00
  • Zagrebačka, Sveti Ivan Zelina

Šatorijada, Bartolovo i milenijska fotografija Klopoteca - pozvani ste u Sv. Ivana Zelinu

TZ grada Svetog Ivana Zeline poziva na trodnevnu manifestaciju, bogatog i dinamičnog programa.

Foto: TZ Sveti Ivan Zelina
  • 229
  • 13
  • 0

Manifestacija Zelinska šatorijada ima samo jedan cilj - opuštanje i zabavu u pozitivnoj atmosferi, a ove će se godine održati već, moglo bi se reći tradicionalno, treći puta. Organizatori poručuju da, nakon što ispraznite ležaljke na plažama, dođete u park zelinskog ŠRC od 23.-25. 08. 2019, postavite svoj šator, organizirate "dom" u prirodi, zabavite se i veselite. 

"Podijelimo zajednički doživljaje i družimo se pred sam početak novog radnog ciklusa za odrasle i povratka u školske klupe za djecu i mlade", stoji u pozivu Turističke zajednice grada Svetog Ivana Zeline

U sklopu manifestacije bit će organizirana odbojka na pijesku, igra graničara i druge zabavne igre. Za sve sudionike osiguran je i zajednički ručak - gljivarski kotlić. 

U subotu, 24.08.2019 u 10h možete biti i dio milenijske fotografije Šime Strikomana

"Milenijsku fotografiju snimamo na dan Sv. Bartola, te na taj način želimo obilježiti naš vinski kraj, te povezati vinske običaje postavljanja klopoteca koji tjeraju čvorke i nagovještavaju da se bliži berba. Sv. Ivanu Zelini ovo će biti prva milenijska fotografija, a Strikoman je svojim objektivom snimio na stotine njih", podsjećaju organizatori. 

"Kako bi dobili najbučniju milenijsku fotografiju ponesite sa sobom drvene čegrtaljke, klepetaljke i slične samozvučne bučne naprave. Damir Piki Lanović vlasnik vinograda koji će biti na fotografiji sve učesnike časti vinom tako da Vas molimo da ponesete staklene čaše (plastika je OUT) kako bi na slici svi zajednički nazdravili. Za sve sudionike osigurana je okrepa u Lovačkom domu Čegci", napominju. 

U popodnevnim satima toga dana održat će se i manifestacija Bartolovo 2019, a po prvi puta je organiziran i izlet u šumu na branje gljiva sa stručnim vodičima.

"Ponesite sa sobom hranu za svoju obitelj prilagođenu za boravak u prirodi (konzervirana hrana, voće, povrće, lako probavljiva hrana). Za ručak i večeru imat ćemo vatricu za roštilj (ne zaboravite uzeti meso, povrće, začine)", poručuju organizatori te dodaju da će vam za šatorijadu biti potreban šator, vreća za spavanje, pribor za higijenu, baterijska svjetiljka, voda, čekić za zabijanje klinova, fotoaparat za bilježenje lijepih trenutaka, društvene igre, karte, rezervna odjeća...

"Ponesite gitaru ili drugi instrument, ali samo ako znate svirati", duhovita je primjedba uz napomenu kako sudionici trebaju ponijeti vlasititi šator i/ili opremu za kampiranje te da je broj šatorskih mjesta ograničen.

Postavljenje šatora i sam početak manifestacije je u petak 23. 08. 2019 u 16 sati.  Svi zainteresirani mogu se detaljnije informirati i obavezno prijaviti organizatoru Turističkoj zajednici grada Svetog Ivana Zeline na mail tzg@zelina.hr ili telefonom 01/2061 808.

Poziv na Šatorijadu i snimanje milenijske fotografije, kao i točan program manifestacija, potražite u dokumentima ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Zelinska šatorijada Bartolovo Klopotec Šime Strikoman Milenijska fotografija


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]