Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seminar
  • 26.09.2017. 20:00

Seminar "Jedi lokalno, misli globalno"

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima!

Foto: go_see/pixabay.com
  • 338
  • 14
  • 0

Udruga Žmergo organizira prvi nacionalni seminar o globalnom obrazovanju namijenjen odgojno-obrazovnim djelatnicima pod nazivom "Jedi lokalno, misli globalno!". Jednodnevni seminar održat će se u petak, 13. listopada 2017. godine u Opatiji (Grand hotel 4 opatijska cvijeta) s početkom u 9.30 sati, uz podršku Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Seminar je prilika da se na jednom mjestu okupe učitelji, nastavnici, profesori, stručni suradnici, ali i nenastavno osoblje osnovnih i srednjih škola prvenstveno uključenih u projekt EAThink2015 - Jedi lokalno, misli globalno koji su sudjelovanjem u projektu imali prilike provoditi aktivnosti globalnog obrazovanjau školama, ali i svim onima koji su zainteresirani za provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja s učenicima.

Važnost uloge hrane

Pored iskusnih stručnjaka u području obrazovnih politika i sveučilišni profesora kao govornika, seminar će biti prostor za razmjenu primjera dobre prakse i iskustava EAThink učitelja u globalnom obrazovanju s ciljem objedinjavanja novih spoznaja u području globalnog obrazovanja, s posebnim naglaskom na ulogu hrane te odgoja globalnih građanina, kao i za povezivanje, umrežavanje i osnaživanje nastavnika za daljnju provedbu aktivnosti globalnog obrazovanja u školama koje su uključene u projekt te one koje se žele uključiti i iste provoditi.

Prisutnima će biti predstavljen i priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, a svaki sudionik dobit će besplatan primjerak priručnika.

Prijave na seminar otvorene su do 08. listopada 2017., a možete se prijaviti ovdje.

Odabrani sudionici bit će obaviješteni na vrijeme, u ponedjeljak 9.10.2017. e-mailom na koji će im biti poslan i program seminara. Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a Udruga će odabranim sudionicima iz udaljenih mjesta refundirati putne troškove (sukladno uputama i prema prethodnom dogovoru s organizatorom). Sudjelovanjem na seminaru, sudionici dobivaju predavanja kvalitetnih stručnjaka iz područja globalnog obrazovanja, osigurane pauze za osvježenja i ručak tijekom trajanja seminara, dodatne materijale, priručnik globalnog obrazovanja za nastavnike, potvrdu o sudjelovanju.

Sva pitanja i informacije dostupne na 051/271-459 i eathink.zmergo@gmail.com

Foto: go_see/pixabay.com


Tagovi

Seminar EAThink2015 Opatija 2017 Prijava Globalno obrazpvanje Hrana Nastavnici Školstvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]