Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 04.09.2013.

Snaga i kvaliteta Fendta i Kvernelanda

Ne propustite sajamske pogodnosti na kupovinu Kverneland plugova svjetskih prvaka u oranju te renomiranih Fendt traktora i kombajna

  • 670
  • 69
  • 0

Među mnogobrojnim izlagačima na 21. jesenskom međunarodnom sajmu u Bjelovaru možete pronaći i tvrku Interexport koja je zastupnik brenda Fendt i Kverneland.

Prema riječima direktora g. Damira Novosela svi zainteresirani posjetitelji moći će razgledati i informirati se o kompletnoj ponudi Fendt traktora i Kverneland priključaka. Poseban naglasak stavljen je na Kverneland plugove svjetskih prvaka u oranju koji svojom kvalitetom jamče besprijekoran rad.

Vaš najbolji saveznik u poljoprivredi - Fendt

Štand će se protezati na 550m2 što je najveća izložbena površina Interexporta do sada. Navedeni izložbeni prostor nalazi se pored glavnog ulaza. Osim Fendt traktora, Interexport će izlagati i Fendt kombajn 6335 C koji je pouzdan i kvalitetan u radu. Dolazi iz nove C serije koja donosi provjerenu tehnologiju u kombinaciji s najnovijim inovacijama. Nova SCR tehnologija osigurava nisku potrošnju goriva uz veliku radnu snagu, čime se smanjuju troškovi.

Fendt kombajn 6335 C

Od plugova će biti izloženi Kverneland LS 3 i 4 brazde sa punom i rešetkastom daskom sa pretplužnjacima te novi model plugova Kverneland 150 B sa punom daskom koji uključuje kompletnu opremu. Plugovi Kverneland LS 3 i 4 imaju razmak od "tijela do tijela" 85cm do 100cm što im omogućuje rad bez obzira na vremenske uvjete ili kvalitetu zemlje. Kverneland 150 B je plug namjenjen za mala i srednja poljoprivredna gospodarstva koji sa svojim novim dizajnom jamči velike uštede.

Za bjelovarski sajam pripremili su i odlične pogodnosti sajamske kupovine za Kverneland plugove svjetskih prvaka u oranju. Osim plugova izlagat će i sijačicu Mdrill 3 metra, rotodrljaču za traktore do 180 ks, 3 metarski Gruber Clc pro sa 3 reda radnih organa sa brzom izmjenom - Knock On, i dva reda diskova, te posebnim Actipack valjkom. Od izložbenih priključaka biti će predstavljena i kompaktna tanjurača Qualidisc 3 metra za radove na strništu i pripremi sa najvećim promjerom diska na tržištu.

Fendt i na +40°C pokazuje klasu

Na Interexportovom štandu dočekati će Vas educirani djelatnici. Odgovoriti će na sva Vaš pitanja vezana za priključke, traktore ili kombajn te Vam pomoći u odabiru strojeva potrebnih veličina i snage za Vaše gospodarstvo. Ne propustite iskoristiti sajamske pogodnosti koje su pripremili posebno za Vas te izvrsnu priliku da se na jednom mjestu možete upoznati sa vrhunskom tehnologijom.


Tagovi

Fendt Traktor Kombajn Priključak Kverneland Sajam Damir Novosel Interexport


Autorica

Maja Bakota

Više [+]

Maja je administratorica/urednica AgroKluba. Završila je diplomski studij financijskog managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Zanima se za društvene mreže, community management i SEO. Osebujnog glazbenog ukusa :)