Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Stručni skup
  • 11.05.2016. 12:30

Stručni skup Funkcionalna hrana

Stručni skup će se održati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, u četvrtak, 16. lipnja 2016. godine, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom.

Foto: OPG EKO Hujić
  • 544
  • 24
  • 0

Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo poljoprivrede RH već devetu godinu zaredom organiziraju stručni skup Funkcionalna hrana u Hrvatskoj.

Stručni skup će se održati u Vijećnici Hrvatske gospodarske komore u Zagrebu, u četvrtak, 16. lipnja 2016. godine, a namijenjen je svim subjektima u poslovanju s hranom, akademskoj zajednici, predstavnicima bolnica, javnih institucija i škola te ostalim zainteresiranim sudionicima.

Na skupu će se predstaviti teme koje obuhvaćaju funkcionalnu hranu unutar nacionalnih i europskih zakonskih regulativa, tendencije i strategije razvoja tržišta funkcionalnih proizvoda te novi funkcionalni sastojci i njihovi zdravstveni učinci.

Za prijavu teme izlaganja (do 2. svibnja) te za dodatne informacije o stručnom skupu, molimo kontaktirajte tajnicu HDPBN-a Anu Lanu Ivančić (e-adresa: alivancic@pbf.hr, tel.: 01/4826-250).

Ispod teksta u dokumentima možete pronaći poziv i prijavnicu na stručni skup.

Foto: OPG EKO Hujić


Dokumenti


Tagovi

Stručni skup Funkcionalna hrana HGK


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Panel o budućnosti poljoprivrede, održan danas u Vrpolju, u organizaciji Europske komisije i centra Europe direct Slavonski Brod potrajao je dulje od predviđenog jer je publika imala dosta pitanja i komentara. Obišli smo i nedavno otvoren K... Više [+]