Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska manifestacija
  • 10.09.2015. 15:15

Treći po redu festival hrane i vina!

Na festivalu se očekuje preko 300 domaćih i stranih izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode, a posjetitelji ih moći kupiti po promotivnim cijenama. Cjelokupna domaća eno i gastro ponuda bit će predstavljena kroz različite regije!

  • 486
  • 33
  • 0

Sve one koji žele kušati fina jela, degustirati najbolja domaća vina, posjetiti besplatne kulinarske radionice i naučiti pokoji kulinarski trik uskoro očekuje posebna manifestacije. Po treći puta po redu, od 13. do 15. studenoga održat će se Hrvatski festival hrane i vina u Areni Zagreb.

Na festivalu se očekuje preko 300 domaćih i stranih izlagača, koji će predstaviti svoje proizvode, a posjetitelji ih moći kupiti po promotivnim cijenama. Cjelokupna domaća eno i gastro ponuda bit će predstavljena kroz različite regije, a neće izostati niti bogata ponuda zemalja regije.

Tečajevi i radionice - za ljubitelje dobre kapljice

Sva tri festivalska dana na repertoaru je bogat popratni program na čak dvije pozornice! Na tečajevima i radionicama posjetitelji će iz prve ruke od poznatih majstora kuhinje otkrivati tajne zanata te pratiti atraktivna kulinarska umijeća vodećih kuhara i slastičara, ali i domaćih zvijezda. Osim kulinarskih, održat će se i vinarske radionice za ljubitelje dobre kapljice.

Cilj Festivala je promocija domaće gastronomije, ali i poticanje suradnje sa susjednim zemljama. Na festivalu su posebno zastupljene županije, čiji će autohtoni proizvodi biti posebno predstavljeni.

Festival se održava uz potporu Ministarstva turizma, Ministarstva gospodarstva, Hrvatske gospodarske komore, Zajednice hrvatskih županija, Hrvatske banka za obnovu i razvoj, Grada Zagreba i Turističke zajednica Grada Zagreba.


Tagovi

Hrvatski festival hrane i vina Arena Zagreb Autohtoni proizvodi Vinarske radionice Domaća eno i gastro ponuda


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.