Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mediteranski sajam
  • 27.02.2022. 16:30
  • Dubrovačko-neretvanska, Dubrovnik

Uskoro 20. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje, poručili su organizatori

Foto: Facebook/Mediteranski sajam
  • 470
  • 39
  • 1

Jubilarni 20. po redu Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 23. do 27. ožujka ove godine.

Mjesto održavanja manifestacije je u Rixos Premium Dubrovnik hotelu 5* koji se nalazi u neposrednoj blizini jezgre Starog Grada.          

"Svih ovih godina okupljamo izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bismo zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje", poručio je voditelj sajma mr.sc.Vedran Kraljević.

Kako naglašavaju organizatori, ova specijalizirana najstarija manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. 

Izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja

"Još u travnju, 2005. s našeg sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom", istaknuli su dodavši da se ondje predstavljaju izlagači iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja.

Organizatori tvrde da je ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima, održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

"Naravno i ove godine nastavit ćemo s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremamo niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja", dodali su.

Kako kažu, uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima izuzetno su povoljni, a sajam je izložbenog i prodajnog karaktera te da se posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Više detalja o sajmu možete pronaći u dokumentu ispod teksta, na njihovoj web stranici, putem telefona na broj 020/436 233 ili upitom na e-mail adresu: mediteranski.sajam.du@gmail.com.


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Dubrovnik Zdrava prehrana Ljekovito bilje Zeleno poduzetništvo


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]