Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo
  • 26.01.2014. 13:25

Viroexpo 2014. - Sajam sa srcem i dušom

Rekordni 19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2014. i ove godine je ponudio brojna stručna predavanja i razna kulturno-umjetnička događanja

  • 430
  • 45
  • 0

Viroexpo 2014. koji se održava od 24. do 26. siječnja u Virovitici i ove godine je ponudio brojna stručna predavanja i razna kulturno-umjetnička događanja. Program izlaganja bazira se na poljoprivredi, prehrambenoj industriji i šumarstvu, malom i srednjem poduzetništvu te proizvodnim i uslužnim djelatnostima. Prošle je godine sajam posjetilo više od 26.500 posjetitelja, a ni ove godine nije ih bilo manje.

Svečanom otvorenju nazočili su, uz domaćina župana Tomislava Tolušića, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras koji je i otvorio sajam, zastupnik u EU parlamentu Andrej Plenković, saborski zastupnici Josip Đakić, Domagoj Ivan Milošević, Branko Hrg i Igor Češek, predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenici župana Sanja Bošnjak, Zdravko Dijaković i Igor Pavković, gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin, predsjednik HGK ŽK Virovitica Ivan Slamić, predsjednik HOK OK VPŽ Vladimir Ivoš, brojni gradonačelnici, načelnici općina, gospodarstvenici, poduzetnici.

Uz aktivnosti koje se provode u sajamskom prostoru Viroexpa, u sklopu sajma organizirana su i brojna stručna predavanja koja su se odvijala u dvorani Poduzetničkog inkubatora Virovitičko-podravske županije. Uoči početka prvog predavanja kao domaćin, okupljene poduzetnike, zainteresirane te goste iz Kraljevine Nizozemske pozdravio je pročelnik Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU, Tugomir Majdak a nakon njega i Maarten Wegen, savjetnik za poljoprivredu pri Nizozemskom veleposlanstvu. Najvažnije točke predavanja bile su geotermalni potencijali kao temelj razvoja, predstavljanje najnovijih tehnologija koje se primjenjuju u staklenicima te staklenička proizvodnja kao temelj konkurentnosti i budućnosti agrara.

Na sajmu izlaže 782 izlagača iz 25 zemalja svijeta, koji su ponudili sve ono zbog čega je ovaj sajam, po mnogim parametrima, najbolji u Hrvatskoj. Kao i prijašnjih godina, i ove je dodijeljena titula najuređenijeg izložbenog prostora. Predstavnici Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice, HGK Županijske komore Virovitica, obišli su izlagače i donijeli odluku kako je najuređeniji izložbeni prostor Viroexpa 2014. renomirane virovitičke tvrtke Javorović d.o.o.

Sajam sa srcem i dušom još je jednom otvorio svoja vrata, a kako je to izgledalo u Sajamskom gradu, pogledajte u našoj fotogaleriji.


Fotoprilog


Tagovi

Viroexpo Sajam Maarten Wegen Tugomir Majdak Virovitica Stručna predavanja Izlagači Kulturno-umjetnički program Poduzetnički program Kraljevina Nizozemska Tomislav Tolušić Gordan Maras Andrej Plenković Josip Đakić Domagoj Ivan Milošević Bran


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jučer je u osječkom kinu Urania u sklopu aktivnosti centra Europe Direct Osijek održana informativna radionicu na temu dezinformacija i medijske pismenosti. O značaju ovih tema za današnja društva u uvodnom dijelu radionice govoriili su med... Više [+]