Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krava
  • 10.09.2013.

Belje ima novu šampionku holstein pasmine

Krava Elizabeta s beljske farme Popovac proglašena je šampionkom u kategoriji holstein pasmine na 21. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu

  • 953
  • 125
  • 0

Na 21. Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu održanom ovog vikenda u Gudovcu, na kojem je ujedno proslavljeno i 100 godina organiziranog uzgojno selekcijskog rada u stočarstvu Hrvatske, Belje d.d. je u kategoriji holstein pasmine, osvojilo šampionsku titulu s kravom Elizabetom s farme Popovac, koja je prema izvješću HPA za 2012. godinu proglašena najboljom velikom farmom u Republici Hrvatskoj.

21. Državna stočarska izložba

Ovo je treća godina za redom kako Belje ostvaruje iznimne rezultate u kategoriji holstein pasmine čime se potvrđuje i nastavlja tradicija sustavnog uzgojno selekcijskog rada na beljskim farmama.

Krava Elizabeta sa lentom - šampionka

Brojne investicije u svim segmentima proizvodnje, kao i sustavna edukacija djelatnika, doprinijela su poboljšanjima, kako u proizvodnim performansama, tako i u kakvoći muznih grla po pitanju genetskih svojstava. Osobit naglasak kontinuirano se stavlja na poboljšanje genetike, obzirom da se u rasplodu koriste svjetski bikovi s vrha Interbull liste, što je, uz vrhunski management i uvjete držanja, osnovni preduvjet za postizanje izvrsnih rezultata u proizvodnji, ali i na izložbama grla.

Upravo Elizabeta i još 2.300 krava s beljskih farmi svakodnevno daje mlijeko ekstra klase za proizvodnju ABC svježeg krem sira, šampiona kvalitete na brojnim domaćim i inozemnim ocjenjivanjima.

Belje d.d.


Tagovi

Belje Elizabeta Krava Šampionka Holstein pasmina Bik Interbull lista ABC svježi krem sir Popovac

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zagorska smokva danas :(
Foto: Facebook/Volim Zagorje
https://tinyurl.com/5kb3udrs