Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani jabuka
  • 26.10.2014. 18:10

Svaka jabuka ima svoju priču!

Lijek za oči, milina za uši i melem za dušu! Ovo je pobjeda voća nad Vašim srcem!

  • 370
  • 25
  • 0

U Hrvatskoj se u 2013. godini proizvelo 128.000 jabuka. Dobar dio njih nije završio kod potrošača. Nema dovoljno rashladnih kapaciteta, a neorganiziranost i razjedinjenost veća je nego ikada. Zatvoren ciklus proizvodnje, navodnjavanje i zaštita od tuče, nužan su preduvjet za sigurnu proizvodnju. Voćari moraju jabuke plasirati u vrijeme kada je cijena mnogo veća nego sad, a za to je potrebno mnogo više truda i skladišnih prostora.

Savjetodavna služba, Podružnica Požeško-slavonske županije i Udruga Zlatna dolina - Požega organizirale su izložbu jabuka, voćnih prerađevina i meda Dani jabuka – Požega 2014., 25. i 26. listopada 2014. u sportskoj dvorani Tehničke škole u Požegi.

Ove godine, Dani jabuka ugostili su voćare izlagače iz šest županija, najviše iz Osječko-baranjske. Cilj im je promovirati voćarstvo i kulturno-povijesni karakter same manifestacije. Teme o kojima se moglo više saznati u sklopu ponuđenih edukacija bile su izgradnja hladnjača i financiranje iz EU fondova.


Fotoprilog


Tagovi

Hladnjače EU fondovi Dani jabuka Navodnjavanje Požega Plasman jabuka Skladišni prostor Cijena jabuke Manifestacija PSS Zlatna dolina


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?