Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomor u Kini
  • 10.05.2016. 11:00

Najmanje 35 tona mrtve ribe pluta jezerom

Kineski mediji objavili su da je moguće da je pomor izazvala promena saliniteta vode nakon plime koja je ribu "povukla" u jezero Hongčeng, u blizini grada Haikou. Nejasno je, takođe, i o kojoj vrsti ribe je reč.

Foto: twitter/People
  • 147
  • 5
  • 0

Prizor od najmanje 35 tona mrtve ribe koja pluta jezerom Hongčeng u kineskoj pokrajini Hajnan, šokirao je tamošnje stanovnike.

Kako izveštava CNN, kineski mediji objavili su da je moguće da je pomor izazvala promena saliniteta vode nakon plime koja je ribu "povukla" u jezero Hongčeng, u blizini grada Haikou. Nejasno je, takođe, i koja vrsta ribe je u pitanju. Stanovnici tvrde da je reč o ribi veličine pola dlana i da je dosada nisu viđali u jezeru.

Policija je pokrenula istragu o ovom slučaju, a sanitarni radnici uništavaju, odnosno spaljuju ribu da bi sprečili ilegalnu prodaju.

Foto: twitter/People's Daily, China


Tagovi

Mrtva riba Kina Jezero Ilegalna prodaja ribe CNN


Autorka

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednik je portala Agroklub i donosi najnovije vesti iz sveta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U dvorištu Vinete Šinke, domaćice iz Knjaževca koja već par godina pravi najukusnije namaze i džemove od raznih vrsta voća, ali i cveća. Uskoro na Agroklub-u!