AgroKlub.rs

\

AgroBaza

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » AgroBaza

Agrobaza zajedno s bazom zaštitnih sredstava, đubriva, biljnim vrstama i sortama te bazom stočarstva je trenutno u testnoj fazi. Ukoliko budete imali određenih problema s bazama slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@agroklub.rs

1043

Zaštitna sredstva


Zaštitna sredstva

Lista registrovanih sredstava za zaštitu bilja kreirana je na osnovu javno dostupnih informacija Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine - Uprave za zaštitu bilja Republike Srbije.

773

Baza đubriva


Gnojiva

Đubriva i ishrana bilja osnovna su pretpostavka kontinuiteta poljoprivredne proizvodnje, kvantiteta i kvaliteta proizvoda. Uz pomoć ove baze podataka predstavljamo Vam najučestalija đubriva dostupna na regionalnom tržištu i njihove osnovne karakteristike.

311

Biljne vrste i sorte


Sortna lista

Kategorizovane sortne liste voća, povrća, vinove loze, žitarica, šećerne repe, krmnog bilja, uljarica i biljaka za proizvodnju vlakna. Baza uključuje katalog biljnih vrsta i pripadajućeg sortimenta.

34

Baza stočarstva


Baza stočarstva

Stoka i rase u bazi stočarstva predstavljaju dominantne segmente stočarske proizvodnje sa karakteristikama najčešćih uzgajivačkih rasa. Posebno su obrađene autohtone rase važne za ovu granu proizvodnje u Srbiji.