KLUB

SCARYBIRD na plantaži borovnica.

SCARYBIRD traži distributere u regionu (BiH, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija). To bi trebalo da bude... Pročitaj cijeli status »


EcKER d.o.o. - SCARYBIRD

Stručnjaci francuske firme SCARYBIRD su posmatranjem utvrdili da se manje ptice plaše samo velikog predatora koji ih svojom pojavom odb...

www.ecker-france.com

da li je neko voljan da mi ukucka šta spada pod osnovi alat za rad u bašti i koji se alat najčešće koristi za orezivanje voćaka? Možda su pitanja smiješna, živim u Baru, primorje je moje rodno okruženje, ovi su mi podaci važni...ako neko ima malo vremena i volje ....hvala ....

Nastavljamo povećanim intenzitetom..

Suzbijanje korova posle žetve ima veliku ulogu u pripremi zemljišta za naredni usev i vegetaciju. Po... Pročitaj cijeli status »

Plantaza jagode prodaje sadnice jagoda najboljih i najkrupnijih Italijanski sorti velike rodnosti i krupnoce.Sadni materijal nije iz rodnog zasada,sto je velika prednost u odnosu na svaki vid proizvodnje sadnog materijala.Sadni materijal se uvozi iz Italije pokidaju se svi cvetovi i proizvodi se f1... Pročitaj cijeli status »

Massey Power, Girl Power ;) #mf #masseyferguson

@mladi#farmeri

Prva količina uspešno isporučena, zahvaljujemo se našim vernim kupcima, poručite svoje količine na v... Pročitaj cijeli status »

Dodeljeno prvih 10 IPARD ugovora: https://bit.ly/2tYc8Hx

Zeleni orah u medu. Nema da bude bolesnih ove zime ;-)

Čiste se mahune :)

Soja i kukuruz odlično napreduju :)

Neymar, jesi to ti?!

maline, 100 dinara kilogram za proizvođača, kupcu za 100 din 200 grama? Ko ovde profitira


Posadio maline, razočarao se i sada želi da ode iz zemlje

Neki se bave poljoprivredom, jer to vole, neke muka natera, a pojedini tek posle raznih peripetija shvate da bi možda najbolje bilo da...

www.agroklub.rs

Višnja je u zlatarskom kraju dobro rodila, pa u branju pripomognu i najmlađi.

Grnčarstvo je jedno od najstarijih zanata kojim se čovek bavi od davnina, kako ovaj zanat ne bi bio... Pročitaj cijeli status »

NARDI PROTECTOR atomizeri namenjeni su svima koji svoje poljoprivredno opredeljenje shvataju ozbiljn... Pročitaj cijeli status »

Kupovinom od lokalnih proizvođača na praktičan način pomažete ruralnu održivost. Foto: Pijaca na Div... Pročitaj cijeli status »

Ima u centralnoj Srbiji mesta koja su, za sad, pretakla od grada. Tometino polje podno Divčibara. Sl... Pročitaj cijeli status »

Kreće berba borovnica, poručite svoje količine na vreme.. Veoma kvalitetna kako za svežu upotrebu ta... Pročitaj cijeli status »

SCARYBIRD - novi ekološki uređaj za odbijanje ptica štetočina sa svih poljoprivrednih zemljišta (nji... Pročitaj cijeli status »

Kataklizma u Jarmenovcima kod Topole. Mesto zločina prostire se na oko 6.500 hektara. Prva procena š... Pročitaj cijeli status »

Plantaza jagode prodaje sadnice jagoda najboljih i najkrupnijih Italijanski sorti velike rodnosti i... Pročitaj cijeli status »

Naš novinar Tugomir Pemper napisao je knjigu 'Lovački bonton'. Prvi dodir, još miriši boja ;)

@Tugomir

Za traktor 5136 IMT ZGLOBOVI NA POLUOSOVINAMA SA KRSTOVIMA ILI KRIZEVIMA KAKO KO KAZE LIJEVA I DESNA STRANA ZA PREDNJU VUCU POTREBNO HITNO HVALA

Otvorena je diskusija na temu: Ispecite kvalitetnu rakiju od trešnje

Krava Penka bez papira preko granice?! ;)

Otvorena je diskusija na temu: Proizvodnja povrća traži kontinuiran tretman

Stigla revolucija u vinograde :-)


Güttler predstavio revolucionarni Green menadžer vinogradarski ku...

Kompanija Güttler iz Nemačke sa sedištem u Mađarskoj i Srbiji već više od 30 godina nalazi se na čelu u pogledu inovacija, predstavila...

www.agroklub.rs

Bilo da glasno kaže il' na bedžu nosi - Maja zna!

Na našoj web stranici možete videti vrste sira koje nudimo:
http://www.sirzilic.com/

Први плодови из моје баште. Кромпир добијен без орања и окопавања. Pročitaj cijeli status »

Maksimalno iskoristite mogućnost Internet oglašavanja. U ponudi imamo: - E-mail marketing slanjem HTML dopisa na 800 000 adresa u Srbiji - E-mail marketing slanjem HTML dopisa na preko 300 000 adresa u EX YU - Mali oglasi - do 160 prvoklasnih online oglasnih portala u Srbiji. - Na preko 70 portala u... Pročitaj cijeli status »

Internet marketing Povećajte šansu za zaradom. Bilo čime da se bavite, a želite da ljudi mogu da vas... Pročitaj cijeli status »

Sretan vam Svjetski dan zaštite okoliša!

Spomenik šljivi krasi centar Blaca. Statuu je uradio prokupački vajar Dragan Drobnjak. Ovoj voćki je... Pročitaj cijeli status »

Mi smo bili na "Sremskoj kulenijadi" u Erdeviku. A vi?

Saznajte šta se seje a šta sadi :-)


Poljoprivredni radovi u junu: Šta se sadi, a šta bere?

Jun je mesec kada se završava proleće i počinje leto. Zato se smatra da je on za poljoprivredu prelomni mesec. Po pravilu, taj mesec je...

www.agroklub.rs

Soja super napreduje, i kvržice su tu :)

Majice spremne za put ;) #Agroklub #poklon

Kad si zaljubljen, nisi svoj ;-)