Pretraživanje foto priloga
Kako napraviti sušeni paradajz sa belim lukom iz rerne - lagano, samo pratite fotografije. Rernu uključite na 70 stepeni režim sušenje/duvanje na dva sata, beli luk dodajte poslednji sat sušenja neočišćen, a maslinovo ulje može i od komine, ali uvek je bolje ono bolje.
Autorka
Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...
Tomas Man
pre 2 godine
Deluje baš onako, pikantno i gurmanski. Moram da pokušam, imam još zaostalog čeri-paradajza. Hvala na objašnjenju.
Julijana Kuzmić
pre 2 godine
Evo sve detaljno opisano na KLUB-u: https://www.agroklub.rs/korisnici/jula-16778/zid/40069/ . Što se tiče toga "kako se konzumira ili uz čega", najbolje uz meso, po komad, dva (ili više, ako vas se baš dopadne), a može i u okviru drugih salata i slanih jela - budite kreativni :)
Tomas Man
pre 2 godine
Zanimljivo. Samo, nedostaje rečenica kako ili uz čega se ovo konzumira. Koji je začin na slikama, osim belog luka ? Nisu dovoljne samo fotke, treba i tekstom opisati , bar osnovne radnje i namenu .