O Agroklubu

Poljoprivredni portal informativno-edukativnog karaktera o dešavanjima u poljoprivrednoj proizvodnji i prehrambenoj industriji u regiji.

Informacioni sistem Agroklub

Informacioni sistem Agroklub prisutan je od 2008. godine i svakodnevno putem interneta je na usluzi poljoprivrednicima i drugim žiteljima ruralnih prostora. Prikupljamo, obrađujemo i objavljujemo najrazličitije informacije uz uslov da su korisne, pravovremene i tačne, a kako bi na taj način stvorili pretpostavku za kvalitetan razvoj naših farmera. Živimo u vremenima kada se sve ubrzano menja i kada informacija postaje ključ uspeha. Da su i poljoprivrednici toga itekako svesni pokazuje podatak da svakoga dana beležimo nekoliko desetina hiljada posetilaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Sistem Agroklub obuhvata brojne online servise i alate.

Poljoprivredni portal je mesto gde možete saznati novitete o proizvodnji, pratiti sva važnija dešavanja i globalne trendove i pročitati brojne priče o poljoprivrednicima iz vašeg okruženja. Svakog dana, više od 70 naših spoljnih saradnika i zaposlenih neprekidno radi na kreiranju sadržaja. Slobodno dajte i svoj doprinos, komentarišite članke, foto i video priloge.

Ukoliko želite da kupite ili prodate traktor, zemljište, kravu ili bilo šta drugo - na raspolaganju vam je naš Poljoprivredni oglasnik. Pretražite bogatu i ažurnu ponudu i potpuno besplatno predajte do 5 oglasa. Pogledajte ponudu pomoću kataloga oglasa ili detaljne pretrage.

Posebno smo ponosni na deo Agrokluba koji sadrži strukturirane baze podataka. Tu možete dobiti korisne informacije o sredstvima za zaštitu bilja, đubrivima, sadnom materijalu i mehanizaciji. U bazama podataka krije se i baza poljoprivrednih proizvođača u koju se možete besplatno upisati i na taj način dobiti upite stranih i domaćih proizvođača za proizvode vašeg gazdinstva.

Društvena mreža KLUB je svakako najdinamičniji deo sistema, putem koje možete iskazati svoje mišljenje, postaviti pitanje ili naći odgovore, a i pohvaliti se fotografijom sa oranice, iz voćnjaka ili štale. Putem KLUB-a možete i direktno komunicirati s drugim proizvođačima putem privatnih poruka.

Registrujte se na portal i koristite sve prednosti besplatnog članstva. Možete, a i ne morate na svoju e-mail adresu dobijati sveže doze informacija iz sveta poljoprivrede.

Društvene mreže i mobilne aplikacije

Prisutni smo na društvenim mrežama i na taj način komuniciramo svakodnevno. Postanite deo najveće grupe poljoprivrednika na Facebooku, Instagramu, Twitteru i Linkedinu.

Agroklub pratite i preko mobilne aplikacije koju možete besplatno preuzeti na Google Play prodavnici, ukoliko koristite pametni telefon ili tablet s operativnim sistemom Android. Za iPhone i iPad uređaje Agroklub aplikaciju potražite na Apple APP store-u.

Šta je Agroklub?

Ovo je opis video priloga ispod.

aWEB, ulaznica u svet interneta

Razvili smo i koncept promocije poljoprivrednih proizvoda putem interneta pod nazivom aWEB - za sve one koji imaju proizvod ili uslugu i razvojnih ambicija, a do sada nisu bili prisutni na Internet sceni. Njima omogućujemo povoljne i lagane prve korake na internetu, od kreiranja web stranica, do promocije na društvenim mrežama. Koristeći aWEB naučićemo vas kako putem interneta da dođete do novih kupaca.

Više informacija na stranicama: www.aweb.rs

Jednim klikom do kupaca - aWEB

Ako slika govori više od hiljadu reči, a ovaj video ima 115 sekundi i fps=25, dakle ukupno gotovo 3 miliona reči?! Sigurno vredi pogledati ga ;)

eGAP, internet aplikacija za dokumentovanje biljne proizvodnje

Naši razvojni inženjeri (developeri) u saradnji sa SLink-ovcima i poljoprivrednom strukom - agronomima i poljoprivrednicima - razvili su prvu aplikaciju za dokumentovanje poljoprivrede pod nazivom eGAP. U okruženju danas više stotina ratara, voćara, vinogradara i proizvođača povrća ovim online servisom evidentira svoju proizvodnju i na taj način ispunjava zahteve sve što državni ili tržišni uslovi traže od farmera u biljnoj proizvodnji.

Cene su prilagođene veličini pojedinog subjekta, a eGAP je čak i besplatan za mala gazdinstva.

Više informacija na linku: www.egap.hr

eGAP, jednostavno i korisno

Usluga trenutno nije dostupna na tržištu Srbije, ali uskoro stiže ;)

Logotip Agroklub

Znak Agroklub je kao zaštićeni žig upisan u registar zavoda za intelektualno vlasništvo.

Logotip Agroklub u .pdf i .png formatima za potrebe različitih publikovanja možete pronaći u prilogu, a isti koristiti isključivo uz našu saglasnost.

Za sva pitanja i druge formate tu smo.