Oglašavanje

Želite da tržište čuje za vaš brend, proizvod ili uslugu? Želite da povećate prodaju, predstavite nov proizvod ili da prenesete poruku poljoprivrednoj javnosti?

Oglašavanje@Agroklub, uspešno i merljivo

Mi smo informacioni sistem Agroklub - vodeći digitalni medij iz sektora poljoprivrede i života ruralnog prostora. Delujemo svakodnevno putem interneta od 2008. godine i prisutni smo na tri tržišta u regiji - Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Naša vizija je uspešan i zadovoljan poljoprivrednik, očuvan ruralni prostor i perspektivan život na selu. Stoga svakodnevno imamo cilj da proizvođačima hrane pružimo dovoljno kvalitetnih, proverenih i korisnih informacija na osnovu kojih će donositi odluke za bolju budućnost. Budućnost svih nas.

Kroz 10 godina rada kontinuirano smo razvijali nove servise i alate, ulagali i evoluirali. Danas je ispred vas 4. generacija informacionog sistema Agroklub, u koji smo uložili puno znanja, strasti i ambicije. Na raspolaganje svima.

Na dnevnoj bazi okupljamo nekoliko desetina hiljada poljoprivrednika različitih profila, ambicija i razvojnih faza, koji se kroz Agroklub informišu, edukuju i komuniciraju. U bilo koje vreme slobodno zatražite naše detaljne analize posećenosti (Google Analytics).

Razumemo svoju ulogu u društvu i kao medij postupamo odgovorno. Naše teme menjale su živote pojedinaca, ali i čitave zakonodavne okvire, na korist svih nas. Neke smo inspirisali da uzgajaju pojedine kulture, a drugima smo pomogli da ostvare bolje proizvodne i poslovne rezultate. 

Želimo da menjamo i pomognemo društvo u kojem živimo i delujemo.

Mark Twain je nekada davno zapisao: “Ako ne pratiš medije, onda si neinformisan. Ako ih pak čitaš, onda si dezinformisan”. Ne želimo da budemo etiketirani na taj način, nego da budemo promena koju i sami želimo da vidimo.

Objavili smo nekoliko desetina hiljada vesti, reportaža, feljtona i polemika. Bilo je puno različitih autora, sagovornika, stavova, mišljenja, sudbina i istina. Ona je svakako slojevita i ima brojna lica, a mi ih rado suočavamo s ciljem da svako izbrusi svoju. Jedinstvenu i posebnu. Istinu. Za bolje sutra svih nas.

Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede

Stručnjaci digitalnog marketinga u poljoprivredi

Internet scena se razvija i svakodnevno ruši mnoge tradicionalne poslovne koncepte. Donosimo promene i deo smo te (r)evolucije više od 15 godina, a neki će reći da smo i stariji od nje. Ponosni smo na dosadašnja ostvarenja, a želimo i sutra da budemo bolji nego danas.

Naš tim poseduje ekspertize za vrhunske rezultate - nas i naših klijenata - jer ekipa specijalista digitalne promocije, web projektanata, razvojnih inženjera, dizajnera, novinara i agronoma je već po svom sastavu drugačija od ostalih.

Svakom klijentu pristupamo pojedinačno. Planiramo i zajednički kreiramo i sprovodimo komunikacione i promotivne aktivnosti. Koristimo sve dostupne kanale kako bi realizovali definisane ciljeve. Merimo ostvarenja i analiziramo uspešnost svake kampanje kako bi već sledeća bila još malo bolja. Razvili smo i poseban sistem analize uspeha - Dashboard, koji je s tim ciljem, kao deo Agrokluba na raspolaganju našim klijentima od 0-24h.

Svojom prednošću smatramo to što preko 10 godina uspešno komuniciramo u sektoru poljoprivrede putem interneta. Kroz naše ruke prolaze sve važne informacije koje oblikuju ruralni prostor budućnosti. Naši korisnici, farmeri, mladi i stari, veliki i mali daju nam važne povratne informacije koje nas oblikuju.

Imamo iskustva u saradnji s najvećim globalnim korporacijama, kao i sa malim firmama na početku njihovog puta.

Čvrsto verujemo u specijalizaciju, uvek želimo da budemo najbolji i najviše volimo da radimo upravo s takvima.

Pozdrav. Mi smo Agroklub. Kako Vam možemo pomoći?

Zatraži informativnu ponudu

Ispuni obrazac ispod i zatraži neobaveznu informativnu ponudu:

Naši klijenti o nama

Mirjana Marić, Služba planiranja, korporativnih i marketing komunikacija, Novosadski sajam:

"Od srca se zahvaljujem na svakom slovu koje ste o nama objavili. Ne postoji redakcija sa kojom je lepše i lakše raditi."

Gordana Sučević, Marketing, BASF Srbija, sektor zaštite bilja
"Uvek nam je zadovoljstvo da sarađujemo sa profesionalcima i stručnjacima svog zanata. Za nas je najvažnije da poruku prenesemo na pravi način i da nas čuju oni kojima se obraćamo. U tom procesu tražimo podršku nekoga ko razume naš način komunikacije, ko može da nam pomogne da naše poruke budu još jasnije, prilagođene zahtevima Interneta. Zato smo odabrali Agroklub - ljude pune novih ideja, iskustva i brzih reakcija, da budu naši partneri i da zajedno napredujemo u online komunikacijama."

 

Natalija  Kurjak, Direktor marketinga, Victoria Logistic:
"Danas, u novom milenijumu u koji smo već dobro zakoračili, veoma je važno, čak i presudno, pratiti nove tehnike i tehnologije. U poljoprivredi se pojavljuju sateliti, bespilotno upravljanje, đubrenje po GPS-u, monitoring useva na osnovu spektra boja... Nove tehnike upravo i vode u nova saznanja i primenu istih. A kako sve to sprovesti u delo nego kroz primenu pravovremenih, kvalitetnih i realnih  informacije koje moraju da nađu put do poljoprivrednih proizvođača.
Upravo to i radi portal za poljoprivredu Agroklub, koji je prepoznao značaj poljoprivrede i njegov važan spoj sa IT tehnologijom. I to ne samo u Srbiji već i u našem regionu. Posle dve godine saradnje, svedoci smo da zajedno radimo na jednom veoma važnom zadatku, koji nikada ne prestaje, edukaciji poljoprivrednika sa ciljem postizanja uspešnosti proizvodnje.

Mladi tim saradnika Agroklub-a radi na stalnom usavršavanju i dostupnosti brzih i kvalitetnih informacija. Svaka čast dragi partneri!"

 

Milan Slavković, Sales agent, LEMKEN GmbH:
"Saradnja između kompanije LEMKEN i Agroklub-a traje od 2015. godine na obostrano zadovljstvo. Kao što se funkcionisanje pojedinca ne može zamisliti bez mobilnog telefona tako se i oglašavanje firme ne može zamisliti bez reklamiranja u elektronskim medijima. Tu je negde i počela naša saradnja koju bih najkraće opisao kao veoma profesionalnu, što ukratko podrazumeva da je komunikacija brza, jednostvana i efikasna i da daje rezultate sa kojima su zadovoljne obe strane."

Šta je Agroklub?

Za sve one koji više vole da gledaju i slušaju, odnosno ne vole da čitaju, napravili smo video ;)

Brojne mogućnosti

Sponzorisani članci

Upoznajte naše čitaoce s vašim aktivnostima i iskoristite dodatne mogućnosti koje nude društvene mreže.

Agroletter

Postanite deo newslettera koji se šalje na sve registrovane korisnike portala. Vaši članci ili oglasi u inboxu svih naših korisnika.

Sponzorska tema

Postanite sponzor vama bitne teme našeg portala i istaknite se. Ostavite utisak.

Reklamni baneri

Prenesite svoju poruku ili isporovocirajte klik, uzmite korisnika za ruku i odvedite na vaše internet stranice. Reklamni baneri u različitim formatima prilagođeni su vašim kampanjama.

Tekstualni baneri

Novi oblik dodatne promocije vaših objava na portalu. Povećajte domet i usmerite svoje tekstove u grupu najuspešnijih, a bez potrebe za dodatnim vizualima.

Oglasi

Predajte vaše oglase i iskoristite sve prednosti najvećeg specijalizovanog oglasnika u sektoru poljoprivrede.