Agrisol plus 15-5-30

Tip: Mineralna đubriva
Proizvođač: Siriac S.R.L.

Agrisol plus đubriva - druga generacija vodorastvorljivih đubriva. Zahvaljujući specijalnoj tehnologiji proizvodnje ova đubriva imaju višestruku efikasnost.

Prednosti Agrisol plus đubriva:

Đubriva su na bazi magnezijum nitrata, pa su im prednost brže delovanje u odnosu na đubriva na bazi magnezijum sulfata. Bolja agronomska efikasnost đubriva i povećanje poljoprivredne proizvodnje u smislu količine i kvaliteta. Racionalizacija potrošnje količine đubriva i manja sklonost ka ispiranju iz zemljišta. Racionalno korišćenje, modularno, u zavisnosti od potreba biljaka i fenoloških ciklusa vegetacije. Korekcija na hemijske reakcije zemljišta, naročito na one koje karakteriše visok procenat saliniteta.

Agrisol plus 15-5-30

To je vodorastvorljivo đubrivo s povišenim sadržajem kalijuma,  te povećanim procentom azota radi pravilnog i uspešnog metabolizma kalijuma u biljci. Specifična formulacija za poljoprivredne kulture koje preferiraju kalijum i  koriste ga u visokim količinama. Pospešuje sve kvalitativne karakteristike ploda i nalazi svoju primenu u završnoj fazi, naročito na plodovitom i lisnatom povrću. Uz osnovne makroelemenate sadrži i 2 % MgO.

N P K Mg
15,00% 5,00% 30,00% 2,00%

Pogledajte ostala đubriva proizvođača: Siriac S.R.L.