#SIP @KLUB (11)

Crveni berač zaslužuje i crveni tepih za servisiranje :D #SIP

Sastojci: – 8 l domaćeg mleka – 6 dl jogurta – 100 g soli Priprema 1. U veću šerpu sipati mleko, posoliti, dodati jogurt i kuvati na umereno temperaturi dok ne proključa. Nastaviti sa kuvanjem mešajući bez prekida 15 minuta. 2. Odgovarajući kalup sa rupičastim dnom obložiti duplom gazom, sipati u nj... Pročitaj celu belešku »

Frozen Yogurt – dezert ledeno sjajan kao sladoled, ali za neke i mnogo bolji od njega. Prvi put smo... Pročitaj celu belešku »

Aromaterapija se moze koristiti ne samo za proizvodnju kozmetike, nego i za kucnu upotrebu za celu p... Pročitaj celu belešku »

Kako napraviti snežnu kuglu Vodene kugle su uvek veoma popularne zato što su zanimljiv i lep suvenir... Pročitaj celu belešku »

Bice pekmeza i vina od sipka!

od ovoga buve beže ko lude Koliko god da vodite računa o vašem psu, veoma ih je teško sačuvati od bu... Pročitaj celu belešku »

Prodajem pasirku ya voce i povrce od inoksa odvaja kosticu od sljive kajsije breskve visnje paradajz... Pročitaj celu belešku »

Nedavno sam kupio traktor IMT549.Potrebne su mi informacije o kolicini ulja koje je potrbno sipati u motor i menjac kao i o kolicini antifriza u hladnjaku ! Unapred hvala

MASINA ZA BERBU ARONIJE MALINE(polana, polka, heritidz) RIBILE I SIPURKA