#domaće @KLUB (24)

The #krumpiruša ... Spavaš li mirno McDonalde? #kakvicrnifilteri #samoprstineeded #pita #krompiruša... Pročitaj celu belešku »

Evo zašto je bolje domaće od industrijskog piva


Upoznajte "alhemičarku" koja hmelj, ječam, slad i vodu pretvara u...

Na reč pivo, većini ljudi na pameti su muškarci, jer kod nas vlada mišljenje da ih "jača" polovina pravi i konzumira. Doduše, nije pozn...

www.agroklub.rs

Domaće, ukusno, mirisno :D

Breskve iz Makedonije, a uz domaće, tu su i jabuke iz Srbije #rusija #oblastmoskva

Nije važna samo “tvoja”, već i “naša” bašta Svake godine moja komšinica, koja radi u inostranstvu, dođe kući dva, tri puta, da obiđe rodbinu i prijatelje. I kako ona lično kaže, da se nauživa domaće hrane. Kada god u tržnom centru ugledam uglancane jabuke, u koje mogu da se ogledam i usput popravim... Pročitaj celu belešku »

Na takmičenju kućnih pivara koji je minulog vikenda četvrti put organizovao Kluba pivara iz Novog Sa... Pročitaj celu belešku »

Najdivniji dan - kad izrastu domaće šparoge :)

Evo kjoje su domaće kokoške najpoznatije u svetu


Ovo su svetski priznate i poznate domaće kokoške

Svaki živinar ili osoba koja želi da se bavi živinarstvom obično je u dilemi koje i kako odabrati kokoške, da li uzeti domaće ili kupit...

www.agroklub.rs

I doručak i večera :D #domaće

Sastojci: – 8 l domaćeg mleka – 6 dl jogurta – 100 g soli Priprema 1. U veću šerpu sipati mleko, posoliti, dodati jogurt i kuvati na umereno temperaturi dok ne proključa. Nastaviti sa kuvanjem mešajući bez prekida 15 minuta. 2. Odgovarajući kalup sa rupičastim dnom obložiti duplom gazom, sipati u nj... Pročitaj celu belešku »