Pretraživanje postova
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd! Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti. Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru). 💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan na... Više [+]
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd!
Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti.
Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru).
💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan način.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.
📞 Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox(facebook Bakino meso i instagram https://www.instagram.com/bakinomeso/ )
Cena po kg. : 1300 din. Cenu još uvek nismo menjali i ako je sve poskupelo.
Za ostala mesta u Srbiji porudžbine šaljemo brzom poštom 🚗
Naš moto "DA SAČUVAMO TRADICIJU"
S` poštovanjem,
Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
https://www.instagram.com/bakinomeso/
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,#tradicija,#istocnasrbija,#pastrma,#starizanati,#uskrs,#uskrsnjatrpeza
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd! Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti. Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru). 💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan na... Više [+]
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd!
Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti.
Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru).
💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan način.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.
📞 Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox(facebook Bakino meso i instagram https://www.instagram.com/bakinomeso/ )
Cena po kg. : 1300 din. Cenu još uvek nismo menjali i ako je sve poskupelo.
Za ostala mesta u Srbiji porudžbine šaljemo brzom poštom 🚗
Naš moto "DA SAČUVAMO TRADICIJU"
S` poštovanjem,
Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
https://www.instagram.com/bakinomeso/
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,#tradicija,#istocnasrbija,#pastrma,#starizanati,#uskrs,#uskrsnjatrpeza,
Volom na ražnju proslavili konkurs za poljoprivredno zemljište?
Poljoprivrednici u Odžaku u Bosni i Hercegovini danas su u centru gradu okrenuli vola na ražnju, kako bi proslavili raspisivanje konkursa za dodelu državnog poljoprivredn...
Ako biljne alternative za meso nastave da rastu trenutnom brzinom, one će predstavljati šest odsto ukupne potrošnje do 2030. godine, što znači da će proizvođači morati da proizvedu 25 miliona tona proizvoda godišnje da bi zadovoljili potraž... Više [+]
Ako biljne alternative za meso nastave da rastu trenutnom brzinom, one će predstavljati šest odsto ukupne potrošnje do 2030. godine, što znači da će proizvođači morati da proizvedu 25 miliona tona proizvoda godišnje da bi zadovoljili potražnju, pokazuje analiza The Good Food Instituta. Izveštaj predviđa da bi svetu trebalo najmanje 800 fabrika za ekstrudiranje, od kojih je svaka u stanju da proizvede najmanje 30.000 tona ekstrudiranog proteinskog proizvoda godišnje, što predstavlja ukupnu investiciju od 27 mlrd USD. Takođe, u analizi se predviđa značajno smanjenje ponude uobičajenih sastojaka u biljnoj hrani kako bi se zadovoljila hipotetička potražnja do 2030. godine. #mesnaalternativa
Science | Alternative protein | GFI
Explore the science of plant-based, cultivated, and fermentation-derived meat. Discov...
Čovek se zarazi trihineom kada pojede termički nedovoljno obrađeno meso ili proizvode od mesa sušenih na dimu, poreklom od životinja zaraženih larvama.
Koje su bolesti koje životinja može da prenese čoveku i obrn...
Zoonoze su infekcije i oboljenja životinja čiji se uzročnici u prirodnim uslovima mog...
Od svih primeraka bardoke, gotovo izumrle bele metohijske ovce kojih u Srbiji ima jedva 200, čak polovina pase na livadama Belanovice, sela podno planine Rajac, u opštini LJig. Uzgajaju ih četiri poljoprivredna gazdinstva u ovom kačerskom selu, jer ove ovce, osim što su veoma otporne, daju dosta mle... Više [+]
Od svih primeraka bardoke, gotovo izumrle bele metohijske ovce kojih u Srbiji ima jedva 200, čak polovina pase na livadama Belanovice, sela podno planine Rajac, u opštini LJig. Uzgajaju ih četiri poljoprivredna gazdinstva u ovom kačerskom selu, jer ove ovce, osim što su veoma otporne, daju dosta mleka i veoma traženo meso izuzetnog kvaliteta. Najveći odgajivač sa 110 grla bele metohijske ovce je Ljubomir Jovčić, a prve životinje 2016. godine nabavio je iz Dimitrovgrada. Bardoka je rasprostranjena u Metohiji, gaji se u delu Crne Gore, te u centralnom delu Srbije i u Vojvodini. Ubraja se u najmlečniji soj pramenke - u skromnim uslovima gajenja, za pola godine prosečno daje 100 litara mleka.
Od svih primeraka bardoke, gotovo izumrle bele metohijske ovce kojih u Srbiji ima jedva 200, čak polovina pase na livadama Belanovice, sela podno planine Rajac, u opštini LJig. Uzgajaju ih četiri poljoprivredna gazdinstva u ovom kačerskom selu, jer ove ovce, osim što su veoma otporne, daju dosta mle... Više [+]
Od svih primeraka bardoke, gotovo izumrle bele metohijske ovce kojih u Srbiji ima jedva 200, čak polovina pase na livadama Belanovice, sela podno planine Rajac, u opštini LJig. Uzgajaju ih četiri poljoprivredna gazdinstva u ovom kačerskom selu, jer ove ovce, osim što su veoma otporne, daju dosta mleka i veoma traženo meso izuzetnog kvaliteta. Najveći odgajivač sa 110 grla bele metohijske ovce je Ljubomir Jovčić, a prve životinje 2016. godine nabavio je iz Dimitrovgrada. Bardoka je rasprostranjena u Metohiji, gaji se u delu Crne Gore, te u centralnom delu Srbije i u Vojvodini. Ubraja se u najmlečniji soj pramenke - u skromnim uslovima gajenja, za pola godine prosečno daje 100 litara mleka.
Popularnost mesa krokodila počela je da raste na Tajlandu kada su cene svinjetine skočile nakon nestašice uzrokovane širenjem svinjske kuge. Vičaj Rongtavečaj, koji poseduje farmu i restoran specijalizovan za te specijalitete, kaže da je pr... Više [+]
Popularnost mesa krokodila počela je da raste na Tajlandu kada su cene svinjetine skočile nakon nestašice uzrokovane širenjem svinjske kuge. Vičaj Rongtavečaj, koji poseduje farmu i restoran specijalizovan za te specijalitete, kaže da je prodaja krokodilskog mesa porasla čak 70 odsto. Očekuje se da će nedostatak svinjetine, bitnog dela tajlandske ishrane, trajati mesecima. "Mnogi prodavci hrane i restorani su dolazili da mi traže da kupe krokodilsko meso", rekao je Rongtavečaj. On vodi farmu na tri hektara sa 10.000 krokodila u pokrajini Nakhon Pathom, 60 kilometara zapadno od Bangkoka. Meso su prodavali ili izvozili u restorane, uključujući i kineske, koji služe egzotično meso.
Spakovano za sutrašnju porudžbinu. SLEDEĆA PORUDŽBINA ĆE IĆI 10.01. 🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti. Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.Sa ovim mesom V... Više [+]
Spakovano za sutrašnju porudžbinu.
SLEDEĆA PORUDŽBINA ĆE IĆI 10.01.
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u rerni u poklopljenoj posudi.Mast koja Vam ostane bude potpuno bela i bez mirisa,za dalju upotrebu.Ovako zaliveno meso ima rok trajanja 2 meseca(čuvati na hladnom).Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox.
Cena po kg. : 1300 din.
S` poštovanjem,
poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti. Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posud... Više [+]
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posudi sa poklopcem u rerni.Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
Tel. za poručivanje : 0642737816
Cena po kg. : 1300 din.
S` poštovanjem,
poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma