Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

meso @KLUB (99)

TOP 3 vrste mesa koje preporučuju stručnjaci

Svijest ljudi o važnosti pravilne i uravnotežene prehrane raste, pri čemu tu spada i meso. Prema Njemačkom društvu za prehranu (DGE), preporuke za unos mesa iznose 300-60...

Više [+]

DOSTUPNO ZA RESTORANE I PRODAVNICE ! Preduzetnička radnja S & S ČUVARI TRADICIJE "Vlaška magija" ✅ Gotovo jelo 🔔MESO ZALIVENO U MAST-TRADICIONALNO JELO🔔 🔔 OVAKO PRIPREMLJENO MESO IMA ROK TRAJANJA 2 MESECA 🔔 100% domaće meso spremljeno... Više [+]

Dragulj srpske tradicionalne kuhinje, proja, našla se na CCN-ovoj listi 50 najboljih hlebova na svetu. Iako se svi hlebovi sa kukuruzom kod nas nazivaju ovim imenom, proja je onaj najjednostavniji hleb, napravljen od samo tri sastojka – kru... Više [+]

Predsednik Udruženja Agroprofit Čedomor Keco kaže da je naša realnost izvoz u Kinu smrznutog junećeg mesa, a svežeg u Italiju i Grčku. ”Na tursko tržište više ne treba da se računa. Svedoci smo i da je EU opteretila kupce našeg mesa visokom... Više [+]

Na meniju predškolaca i osnovaca - divljač tri puta nedeljno

Na meniju predškolaca i osnovaca - divljač tri puta nedeljno - vest je koja dolazi iz Velike Britanije. Ovu su odluku doneli, piše Dailymail kako bi se kontrolisala popul...

Više [+]

Ne peče se bundeva samo u rerni, nego i u kazanu

Zdrava je bundeva, zdrava je rakija, zašto to ne pretočiti u jedan proizvod? Tom idejom se vodio Silvester Ruskovski iz Kucure pre desetak godina kada je shvatio da mu ka...

Više [+]

Šta vi znate o angus govedima? Skupo meso, a jeftin uzgoj - kako to? Lako, kažu u Novom Slankamenu :)

Ukoliko i Vi želite "Magiju" u Vašoj prodavnici ili restoranu slobodno nas kontaktirajte. DOSTUPNO ZA RESTORANE I PRODAVNICE ! Preduzetnička radnja S & S ČUVARI TRADICIJE "Vlaška magija" ✅ Gotovo jelo 🔔MESO ZALIVENO U MAST-TRADICIONALNO J... Više [+]

NAČINI REZIDBE I DUŽINA LASTARA VINOVE LOZE. Prema rodnosti na čokotu razlikuju se dve vrste jednogodišnjih zrelih lastara: rodni i nerodni. Rodni lastari se po pravilu razvijaju iz zimskih okaca. Najrodnija su ona okca prvenstveno na jedno... Više [+]

Laboratorijski uzgajano meso ne predstavlja održivu alternativu primarnoj proizvodnji na farmama i postavlja etička, ekonomska i zdravstvena pitanja koja su ključna za buduće društvo, navodi se u belešci koja će biti razmatrana na sledećem... Više [+]