Pretraživanje postova
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd! Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti. Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru). 💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan na... Više [+]
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd!
Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti.
Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru).
💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan način.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.
📞 Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox(facebook Bakino meso i instagram https://www.instagram.com/bakinomeso/ )
Cena po kg. : 1300 din. Cenu još uvek nismo menjali i ako je sve poskupelo.
Za ostala mesta u Srbiji porudžbine šaljemo brzom poštom 🚗
Naš moto "DA SAČUVAMO TRADICIJU"
S` poštovanjem,
Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
https://www.instagram.com/bakinomeso/
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,#tradicija,#istocnasrbija,#pastrma,#starizanati,#uskrs,#uskrsnjatrpeza
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd! Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti. Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru). 💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan na... Više [+]
Vaša trpeza za Uskrs može izgledati ovako... 20.04. vršimo dostavu za Beograd!
Pastrma-Svinjski pauflek krčkan 6 sati ispod sača pa zaliven u masti.
Rok trajanja do 2 meseca(čuvati u frižideru).
💯% domaće meso spremljeno na tradicionalan način.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.
📞 Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox(facebook Bakino meso i instagram https://www.instagram.com/bakinomeso/ )
Cena po kg. : 1300 din. Cenu još uvek nismo menjali i ako je sve poskupelo.
Za ostala mesta u Srbiji porudžbine šaljemo brzom poštom 🚗
Naš moto "DA SAČUVAMO TRADICIJU"
S` poštovanjem,
Registrovano poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
https://www.instagram.com/bakinomeso/
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,#tradicija,#istocnasrbija,#pastrma,#starizanati,#uskrs,#uskrsnjatrpeza,
Spakovano za sutrašnju porudžbinu. SLEDEĆA PORUDŽBINA ĆE IĆI 10.01. 🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti. Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.Sa ovim mesom V... Više [+]
Spakovano za sutrašnju porudžbinu.
SLEDEĆA PORUDŽBINA ĆE IĆI 10.01.
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
Pogledajte komentare naših kupaca na stranici Bakino meso.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u rerni u poklopljenoj posudi.Mast koja Vam ostane bude potpuno bela i bez mirisa,za dalju upotrebu.Ovako zaliveno meso ima rok trajanja 2 meseca(čuvati na hladnom).Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
Tel. za poručivanje : 0642737816 ili inbox.
Cena po kg. : 1300 din.
S` poštovanjem,
poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma, #bakinomeso,
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti. Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posud... Više [+]
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posudi sa poklopcem u rerni.Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
Tel. za poručivanje : 0642737816
Cena po kg. : 1300 din.
S` poštovanjem,
poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti. Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posud... Više [+]
🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posudi sa poklopcem u rerni.Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
Tel. za poručivanje : 0642737816
Cena po kg. : 1300 din.
S` poštovanjem,
poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
Bakino meso
#meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma
Sanja Ankucovic
pre 4 meseca
Pastrma se razlikuje od sela do sela,po načinu pripreme. Kod nas u istočnoj Srbiji u vlaškim selima se pripremala baš na ovaj način,krčkanjem svežeg Više [+] mesa ispod sača 5-6 sati pa zalivanjem u masti...otud vlaška pastrma. U mnogim selima se samo malo proprži meso,sveže ili dimljeno ili se uopšte ne preradi i odmah zalije u mast.
Dragomir Milojević
pre 4 meseca
Zašto vlaška ? Bez da se iko uvredi, ovo su svi imali u kući do pre 60-70 godina. Tako se čuvalo meso kada nije bilo zamrzivača. Jedino sto je vlaško Više [+] je naziv. E sada, ono sto je tipično vlaško, to su žmare. Pozdrav
Vedran Stapić
pre 5 meseci
Ovo ne treba gledati na prazan stomak! ;) Ovo ne treba gledati na prazan stomak! ;)