Agroklub \ Komentari
Poljoprivredne teme
Novosti i dešavanja
Agro Plus
Foto, video i dokumenta
Poljoprivredna zemljišta
Radna mesta
Mehanizacija
Oprema i delovi
Poljoprivredni proizvodi
Sadni materijal
Usluge i ostalo
Zaštitna sredstva i đubriva
Đubriva
Biljne vrste i sorte
Stočarstvo
Tržište
Vremenska prognoza
Agroklub Srbija
Gordana Nastić
@Gordana Nastić
Pošalji privatnu poruku
pre 3 meseca je komentarisala objavu na KLUB-u Slatko od zelene šišarke blagodetno za ljudski organizam.
"Obratite se Draganu Đorđeviću. Telefon imate na teglici maslačka u pozadini foto..."
pre 4 meseca je komentarisala objavu na KLUB-u Patke čekaju doručak.
"Postupak za divljenje. Živa i zdrava mi bila."
pre 6 meseci je komentarisala objavu na KLUB-u Bez ovog predmeta se nekada nije moglo zamisliti ni jedno do...
"Tako izgleda. Neki kažu da je ovaj predmet preteča mlina za kafu."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.
"Koliko li tek vremena treba da se napravi jedan ovakav komad."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.
"Manastir datira iz prve polovine 14. veka."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čove...
"Podržavam inicijativu."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.
"Ovde ima i za ljubitelje čvaraka i kačamaka. Spremila Stanče."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Sadnice ribizle spremne za sadnju.
"Baš su ukusne. Obožavm ih."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u U ovoj bačvi nekada se čuvalo vino, a sada služi za ukras.
"Veoma lepo urađeno."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.
"Ne. To je naša autohtona sorta. Veoma je praktična za metenje i dugotrajna."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Maca Pegica se baškari na toplom zidanom kaminu.
"To je njeno carstvo."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Spanać je i ovog februara najtraženiji zeleniš na vranjskoj...
"Imaćemo ga na meniju i tokom ovog meseca."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Turšija kakva se samo poželeti može.
"Najlepša je kada se jede na kraju zime."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Nečije vredne ruke su ovo tkale i vezle.
"Moja majka je tkala ćilime. Obožavam njen rad i danas ih čuvam."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u korisnici/rmitar-42771/zid/50185/
"Naša omiljena igra."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Ivana i danas pravi starinsku parenu tortu.
"Trudim se."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Deda Lazar pravi trmke i u devetoj decenii.
"Deda Lazar pravi najbolje trmke."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Tako male rastom, a tako ljute papričice.
"Ovi su turbo ljuti."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Beli luk dostigao cenu od 700 dinara za kilogram.
"Uz slaninu je zakon."
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Čorba od šljive džanarike.
"Recept možete videti u mom tekstu koji je upravo objavljen na Agroklubu.Pozdrav."
Stranica 1 od 4. Rezultati 1 - 20 od 65.
Gordana Nastić
pre 3 meseca je komentarisala objavu na KLUB-u Slatko od zelene šišarke blagodetno za ljudski organizam.
"Obratite se Draganu Đorđeviću. Telefon imate na teglici maslačka u pozadini foto..."
Gordana Nastić
pre 4 meseca je komentarisala objavu na KLUB-u Patke čekaju doručak.
"Postupak za divljenje. Živa i zdrava mi bila."
Gordana Nastić
pre 6 meseci je komentarisala objavu na KLUB-u Bez ovog predmeta se nekada nije moglo zamisliti ni jedno do...
"Tako izgleda. Neki kažu da je ovaj predmet preteča mlina za kafu."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.
"Koliko li tek vremena treba da se napravi jedan ovakav komad."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Unutrašnjost drevnog manastira Svetog Nikole u Vranju.
"Manastir datira iz prve polovine 14. veka."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Srećan vam Dan svete Julijana! :D Danas je običaj da se čove...
"Podržavam inicijativu."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.
"Ovde ima i za ljubitelje čvaraka i kačamaka. Spremila Stanče."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Sadnice ribizle spremne za sadnju.
"Baš su ukusne. Obožavm ih."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u U ovoj bačvi nekada se čuvalo vino, a sada služi za ukras.
"Veoma lepo urađeno."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Seljačka vranjska metla za metenje dvorišta.
"Ne. To je naša autohtona sorta. Veoma je praktična za metenje i dugotrajna."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Maca Pegica se baškari na toplom zidanom kaminu.
"To je njeno carstvo."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Spanać je i ovog februara najtraženiji zeleniš na vranjskoj...
"Imaćemo ga na meniju i tokom ovog meseca."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Turšija kakva se samo poželeti može.
"Najlepša je kada se jede na kraju zime."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Nečije vredne ruke su ovo tkale i vezle.
"Moja majka je tkala ćilime. Obožavam njen rad i danas ih čuvam."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u korisnici/rmitar-42771/zid/50185/
"Naša omiljena igra."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Ivana i danas pravi starinsku parenu tortu.
"Trudim se."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Deda Lazar pravi trmke i u devetoj decenii.
"Deda Lazar pravi najbolje trmke."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Tako male rastom, a tako ljute papričice.
"Ovi su turbo ljuti."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Beli luk dostigao cenu od 700 dinara za kilogram.
"Uz slaninu je zakon."
Gordana Nastić
pre 1 godinu je komentarisala objavu na KLUB-u Čorba od šljive džanarike.
"Recept možete videti u mom tekstu koji je upravo objavljen na Agroklubu.Pozdrav."