Ловачко удружење из Кнића

На изборној Скупштини Ловачког удружења "Владан Милошевић" из Кнића за председника Скупштине изабран Дејан Павловић, а за председника Удружења, Милија Радоњић

Делегати Ловачког удружења "Владан Милошевић" из Кнића одржали су данас изборну Скупштину на којој су изабрали ново руководство. За председника Скупштине изабран је Дејан Павловић, а за председника Удружења, Милија Радоњић. Нови заменик председника Скупштине биће Бојан Никетић, а заменик председника Удружења Радован Симовић.

Изабрани су и нови чланови Управног и Надзорног одбора, Дисциплинске комисије, а за секретара Ловачког удружења изабран је Славиша Вујовић. Новоизабрани председник Скупштине Ловачког удружења, Дејан Павловић захвалио се на указаном поверењу и обећао да ће заједно са свим ловцима радити на унапређењу рада Удружења, враћању поверења и омасовљењу Ловачког удружења Кнића. Враћање поверења, заједништво и тимски рад обећао је и нови председник Удружења ловаца Кнића, Милија Радоњић и као један од приоритета истако завршетак ловачког дома.