Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS) Srbija usled pandemije COVID19 virusa odlaže održavanje konferencije pod sloganom "Za korak ispred u agrobiznisu" do daljnjeg. Ukoliko se epidemiološka situacija poboljša, cilj nam je da konferenciju održimo na jesen.

Ovom prilikom bismo da obavestimo sve preduzetnike i poljoprivredne proizvođače da nam možete pisati i prijaviti se za učešće na Agrobiznis konferenciji i saradnju sa IAAS organizacijom.
Vaš proizvod biće istaknut na svim našim društvenim mrežama, vizualima, a biće predstavljen na putovanjima širom sveta;
Preko nas se možete povezati sa domaćim i inostranim kompanijama;
Zajedno gradimo poljoprivrednu mrežu;
Možete postati naš predavač na Agrobiznis konferenciji;
Možete izlagati Vaš proizvod na Agrobiznis konferenciji;
Ostvariti saradnju sa studentima zarad studentskih praksi.

Kontakt:
E-mail: iaas.belgrade.srb@gmail.com
Telefon: 065 275 0847

Agrobiznis konferencija

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije i Poljoprivrednim fakultetom, uspešno smo organizovali tri Agrobiznis konferencije (2017, 2018, 2019).
Agrobiznis konferencija je prvi put održana 2017. godine sa temom „Za korak ispred u agrobiznisu“ što nam je postao slogan kroz naredne tri održane konferencije. Ciljevi same konferencije jesu da studentima Poljoprivrednog fakulteta i studentima srodnih nauka približimo dešavanja iz poljoprivrede kroz predavanja, da im prezentujemo najnovije tehnologije koje se primenjuju u poljoprivredi, inovativne teme iz obalsti ekologije, zaštite bilja, prehrambene tehnologije itd.

IAAS je međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka, koja je osnovana 1957. godine u Tunisu. Trenutno je jedna od najvećih svetskih studentskih organizacija i jedna od vodećih agronomskih studentskih organizacija. Okuplja studente na osnovnim i postdiplomskim studijama, kao i mlade koji se bave istraživanjem na području poljoprivrede i srodnih nauka, kao što su ekologija, šumarstvo, prehrambena tehnologija, pejzažna arhitektura i sl. Odbori IAAS-a su prisutni na fakultetima u više od četrdeset zemalja sveta.

Osnovni ciljevi Organizacije su podsticanje poznanstava i međunarodnih interesa studenata poljoprivrede, povećanje stepena razumevanja između studenata iz celog sveta, kao i podsticanje razmena ideja na svim poljima poljoprivredne teorije i prakse. U skladu sa tim, IAAS organizuje različite aktivnosti kao što su seminari, radni kampovi, međunarodni susreti, nedelje razmene, letnje škole, internacionalni program razmene itd.