Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poštovani,

Obaveštavamo Vas da Međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka (IAAS) Srbija usled pandemije COVID19 virusa odlaže održavanje konferencije pod sloganom "Za korak ispred u agrobiznisu" do daljnjeg. Ukoliko se epidemiološka situacija poboljša, cilj nam je da konferenciju održimo na jesen.

Ovom prilikom bismo da obavestimo sve preduzetnike i poljoprivredne proizvođače da nam možete pisati i prijaviti se za učešće na Agrobiznis konferenciji i saradnju sa IAAS organizacijom.
Vaš proizvod biće istaknut na svim našim društvenim mrežama, vizualima, a biće predstavljen na putovanjima širom sveta;
Preko nas se možete povezati sa domaćim i inostranim kompanijama;
Zajedno gradimo poljoprivrednu mrežu;
Možete postati naš predavač na Agrobiznis konferenciji;
Možete izlagati Vaš proizvod na Agrobiznis konferenciji;
Ostvariti saradnju sa studentima zarad studentskih praksi.

Kontakt:
E-mail: iaas.belgrade.srb@gmail.com
Telefon: 065 275 0847

Agrobiznis konferencija

Zajedno sa Privrednom komorom Srbije i Poljoprivrednim fakultetom, uspešno smo organizovali tri Agrobiznis konferencije (2017, 2018, 2019).
Agrobiznis konferencija je prvi put održana 2017. godine sa temom „Za korak ispred u agrobiznisu“ što nam je postao slogan kroz naredne tri održane konferencije. Ciljevi same konferencije jesu da studentima Poljoprivrednog fakulteta i studentima srodnih nauka približimo dešavanja iz poljoprivrede kroz predavanja, da im prezentujemo najnovije tehnologije koje se primenjuju u poljoprivredi, inovativne teme iz obalsti ekologije, zaštite bilja, prehrambene tehnologije itd.

IAAS je međunarodna organizacija studenata poljoprivrede i srodnih nauka, koja je osnovana 1957. godine u Tunisu. Trenutno je jedna od najvećih svetskih studentskih organizacija i jedna od vodećih agronomskih studentskih organizacija. Okuplja studente na osnovnim i postdiplomskim studijama, kao i mlade koji se bave istraživanjem na području poljoprivrede i srodnih nauka, kao što su ekologija, šumarstvo, prehrambena tehnologija, pejzažna arhitektura i sl. Odbori IAAS-a su prisutni na fakultetima u više od četrdeset zemalja sveta.

Osnovni ciljevi Organizacije su podsticanje poznanstava i međunarodnih interesa studenata poljoprivrede, povećanje stepena razumevanja između studenata iz celog sveta, kao i podsticanje razmena ideja na svim poljima poljoprivredne teorije i prakse. U skladu sa tim, IAAS organizuje različite aktivnosti kao što su seminari, radni kampovi, međunarodni susreti, nedelje razmene, letnje škole, internacionalni program razmene itd.