Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Dobro izbalansiranim obrokom mogu se smanjiti troškovi u stočarstvu, kažu stručnjaci. "Svinjari i živinari koji su u ovom trenutku najugroženiji visokom cenom koncentrovane hrane, najčešće je ne proizvode sami. Postoji prostor za smanjenje troškova kod svih - kod preživara, kod nepreživara, a da se uradi racionalna proizvodnja obroka. Ovčari i govedari moraju da prave analizu obroka (rade se u državnim i privatnim laboratorijama) jer će tako znati sa čime raspolažu" kaže Aleksandra Jocić iz novosadske Poljoprivredne stručne službe. Ona dodaje da stočari ne vode dovoljno računa o uslovima u kojima se gaji stoka. Već decenijama se kod govedara neadekvno drži stoka, jer nema načina da nateraju odgajivača da to promeni.