🍲 VLAŠKA PASTRMA🍲
 KO JE PROBAO ZNA O ČEMU PRIČAMO 🍲👍
 Svinjski paumflak ispod sača zaliven u masti.
 Pogledajte komentare naših kupaca.Sa ovim mesom Vas gosti ne mogu iznenaditi,uvek ga imate spremnog,samo izvadite iz masti i ugrejete u posudi sa poklopcem u rerni.Moguća saradnja sa restoranima.Bez konzervansa.Konzervirano u masti kao nekada...Deca ga obožavaju,raspada se i topi pri svakom zalogaju.Naš cilj- Da sačuvamo tradiciju.
 Tel. za poručivanje : 0642737816
 Cena po kg. : 1300 din.
 S` poštovanjem,
 poljoprivredno gazdinstvo Sanja Ankucović ,Negotin
 Bakino meso
 #meso, #mesoispodsaca, #mesozalivenoumast, #vlaskapastrma
 
         
        
Sanja Ankucovic
pre 3 godine
Pastrma se razlikuje od sela do sela,po načinu pripreme. Kod nas u istočnoj Srbiji u vlaškim selima se pripremala baš na ovaj način,krčkanjem svežeg Više [+]
Dragomir Milojević
pre 3 godine
Zašto vlaška ? Bez da se iko uvredi, ovo su svi imali u kući do pre 60-70 godina. Tako se čuvalo meso kada nije bilo zamrzivača. Jedino sto je vlaško Više [+]
Vedran Stapić
pre 3 godine
Ovo ne treba gledati na prazan stomak! ;)