Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Udaj se za mene
  • 14.02.2019. 22:10

Najromatičniji farmer? Prosidbu ispisao u polju pšenice!

Iz zapadne Australije dolazi priča o neobično romantičnom farmeru. On je Brendan Bojd, a svoju dugogodišnju devojku Emu Starcivch zaprosio je na nesvakidašnji način.

Foto: BB@Twitter
  • 190
  • 10
  • 1

Najromatničniji farmer ovog Svetog Valentina dolazi iz malog mesta Babakin na zapadnu Australije u zaleđu Perta (Pertha). On je Brendan Bojd (Brendan Boyd), predvodnik četvrte generacija poljoprivrednika svoje porodice, a nedavno je zaprosio svoju devojku tako što je u polju pšenice ispisao 'Marry me', prenose australijski mediji (udaj se za mene Ema, glasio bi prevod).

Kaže Brendan da mu je trebalo puno pripreme i nekoliko sati vožnje kamionom po polju da to napravi, ali trud se na kraju isplatio budući da je ona rekla 'DA'. 

Poruku nije bilo lako ni pokazati. Da bi ona uopšte videla natpis morao je podići dron u vazduh, a svojoj sadašnjoj zaručnici dati posebne FPV naočare kako bi mogla pročitati poruku dok ju je kamera snimala leteći iznad polja.

"To mi je palo na pamet jedne večeri dok sam bio na traktoru, kao u snu mi je sinula ideja", rekao je tamošnjim medijima ovaj mladić i dodao kako je nekoliko godina razmišljao o realizaciji ove ideje.

Priča je nama dodatno zanimljiva, jer se da zaključiti kako je Ema naše gore list, jer nosi prezime Starcivch - koji su se verovatno doselili na ovaj daleki kontinent upravo iz naših krajeva.

Nije to sve prošlo baš tako lako, prepričava Brendan kako je Ema jedno vreme zagonetno ćutala nakon što je videla poruku i držala ga tako u neizvesnosti pre nego što je konačno pristala.

Dodaju u šali kako je to bio ujedno i dobar način da obeleže kraj duge ovogodišnje žetve (kod njih je sada leto, op.a.).

Par je nakon svega otišao na odmor u Englesku, a tek nedavno, po povratku javno su objavili ovu neverovatnu fotografiju na svom Tviter profilu.

Je li Brendan Bojd najromantičniji farmer, ocenite sami.


Tagovi

Merry me Emma Emma Starcivch Brendan Boyd


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)