Biathlon 4D herbicidno sredstvo

BASF Croatia d.o.o.

Kontakt - BASF Croatia d.o.o.

BASF Croatia d.o.o.
10 000 Zagreb
Ivana Lučića 2/a
tel: + 385 (0)1 60 00 027
fax: + 385 (0)1 60 00 090

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Biathlon 4D je herbicidno sredstvo namijenjeno suzbijanju jednogodišnjih širokolisnih korova i ljepljive broćike (Galium aparine) u ozimoj i jaroj pšenici (mekoj i tvrdoj), ozimom i jarom ječmu, pšenoraži, zobi, raži i piru.

Prednosti:

 1. Fleksibilno vrijeme primjene
 2. Primjena neovisna o vremenskim prilikama
 3. Velika sloboda u miješanju s drugim sredstvima
 4. Široki spektar djelovanja

Zbog bolje učinkovitosti preporuča se koristiti sredstvo BIATHLON 4D u kombinaciji s pomoćnim sredstvom za poboljšanje učinka DASH HC u dopuštenoj količini.

 • Formulacija: Vododispergirajuće granule (WG)
 • Aktivna tvar: 54 g/kg Florasulam
  714 g/kg Tritosulfuron
 • Način djelovanja: sistemično
 • Plodored: U slučaju prijevremenog propadanja usjeva smiju se ponovo sijati žitarice, kukuruz i trave. Ostale kulture smiju se sijati/saditi najmanje 60 dana nakon primjene sredstva BIATHLON 4D uz preoravanje tla na najmanje 20 cm dubine, odnosno 90 dana nakon primjene sredstva BIATHLON 4D na neobrađenom tlu.
 • Tampon zona: Kod primjene sredstva BIATHLON 4D moraju se poštivati propisi o vodama s ciljem zaštite voda. Sredstvo BIATHLON 4D ne smije se primjenjivati u kraškim područjima te laganim pjeskovitim, skeletnim i svim ostalim tlima na kojima je povećan rizik ispiranja u podzemne vode. Zabranjena je primjena na nagnutim površinama sklonim eroziji zbog odnošenja i nakupljanja ostataka u nižim etažama i mogućeg onečišćenja površinskih voda u podnožju padine.

  Ako drugim propisima nije propisan veći sigurnosni razmak, radi zaštite korisnih i neciljanih organizama mora se poštivati sigurnosni razmak od površinske vode - mjereći od ruba obale, koji za dozvoljene primjene iznosi najmanje 1 metar.

  Ne tretirati po vjetrovitom vremenu.

  Ostaci sredstva i škropiva ne smiju se izlijevati u površinske vode, kanalizaciju, dvorišne i stajske odvode. Stroj za primjenu pesticida treba prati na polju, na mjestima gdje sredstvo ne može doprijeti u površinske vode i gdje nema opasnosti za ljude i životinje.

 • Mogućnost miješanja: O mogućnostima miješanja sredstva BIATHLON 4D s drugim sredstvima raspitajte se kod vlasnika rješenja o registraciji ili zastupnika

Za detaljne informacije o kulturama i štetnicima kliknite na link Biathlon4D BASF.

Info

Kategorija: Herbicidi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Grad Zagreb
Datum objave oglasa: 18.03.2016.
Pregleda: 4312
Šifra oglasa: 25836

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas