Bosch car servis

Kontakt - Auto-Reor d.o.o.

AUTO-REOR d.o.o., email: domagoj@auto-reor.hr, mob: 031/297230

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Održavanje vozila preduvjet je sigurnosti u prometu i tehničke ispravnosti. Naši stručnjavi kompetentni su za sva područja održavanja Vašeg vozila te jamče kvalitetno održavanje svih vitalnih dijelova motora, prijenosa i ovjesa.

Bosch - najbolje servisne usluge

Tehnologija proizvedena u Boschu nalazi se u gotovo svakom vozilu - što i nije tako čudno kada znamo da se radi o najvećem svjetskom proizvođaču dijelova.
Boschev servis automobila pruža prvoklasnu uslugu, prihvatljive cijene i kompetenciju za sve marke vozila. Nenadmašna kvaliteta naših usluga i proizvoda zasniva se na tijesnoj suradnji s firmom Robert Bosch GmbH. Kod nas se u prvom redu koristi paleta pribora i rezervnih dijelova Boscheve kvalitete.
Osim toga, kod nas se redovita školovanja jednostavno podrazumijevaju. U sklopu specijalne Boscheve obuke stalno se aktualizira know-how pristup naših djelatnika u raznim stručnim područjima.
Naš servisni tim napreduje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu Robert Bosch GmbH na području tehnike motornih vozila, kao i kvalitetnim proizvodima te nudi klijentima prvoklasnu uslugu.
Uvjerite se sami: drago nam je što možemo brzo i uz prihvatljivu cijenu ispuniti Vaše želje.
Nazovite: 031 297 230 i rezervirajte termin u servisu.

Info

Kategorija: Usluge i ostalo
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Osječko-baranjska
Datum objave oglasa: 06.11.2017.
Datum izmene oglasa: 24.10.2019.
Pregleda: 514
Šifra oglasa: 36327

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas