CASE IH: Vestrum CVXDrive-nova generacija univerzalnih traktora

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Traktori.

Titan Machinery d.o.o

Kontakt - Titan Machinery d.o.o

Titan Machinery d.o.o
Rumenački Put 119v, 
Novi Sad, Srbija
​tel.  +381 (0) 21 459 450
web: www.titanmachinery.co.rs

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Novi Case IH Vestrum CVXDrive traktori po prvom predstavljanju na salonu SIMA u Parizu su od strane korisnika ali i žirija dobili najviše ocene, a traktori su proglašeni i Mašinom godine 2019 u ovoj kategoriji
Četiri modela maksimalne snage od 100 do 140 KS kombinuju kompaktne dimenzije, manevarske karakteristike i lako korišćenje četvorocilindričnih traktora sa unapređenom tehnologijom, premijum specifikacijom i komforom koji se obično nalazi na većim modelima. 

Efikasna potrošnja goriva, snaga i čist motor 

Vestrum CVXDrive se u Case IH rangu traktora nalaze između Luxxum modela od 100 do 120 KS i traktora serije Maxxum traktora snage od 115 do 145 KS. U seriji se nalaze modeli Vestrum 100 CVXDrive, Vestrum 110 CVXDrive, Vestrum 120 CVXDrive i Vestrum 130 CVXDrive koji maksimalanu snagu od 110, 120, 130 i 140 KS razvijaju od 1.700 do 1.900 o∕min. 

Svaki Vestrum CVXDrive model pokreće četvorocilindrični FPT motor zapremine 4,5 l koji ima common rail sistem ubrizgavanja goriva, unapređen turbopunjač i interkuler koji razvijaju snažno povećanje obrtnog momenta na niskoj brzini motora. Maksimalni obrtni moment od 520 Nm, 551 Nm, 610 Nm i 630 Nm na četiri modela se postižu na svega 1.300 o∕min.

Servisni interval motora je 600 sati što smanjuje potrebno vreme održavanja i operativne troškove. 

Osim što je motor slika efikasne potrošnje goriva, zadovoljava i poslednji standard emisije izduvnih gasova Evropske unije Stage V, što znači da su čvrste čestice nastale sagorevanjem smanjene za dodatnih 40%. U srcu novog sistema je multipatent FPT HI-eSCR2 sistem selektivne kataličke redukcije koji neiziskuje održavanje.      

Transmisija 

Kompanija Case IH ima dvodecenijsko iskustvo u korišćenju kontinualno varijabilne transmisije u svojim traktorima. Mogućnost "odvajanja" brzine motora od brzine kretanja unapred čini CVXDrive modele idealne za operacije kao što je transport ili pak izvršavanje zadataka u polju kao što su košenje, baliranje, laka obrada zemljišta i specijalne operacije.

CVXDrive omogućava brzinu kretanja do 40 km/h koja se korišćenje Eco podešavanja dostiže pri brzini motora od samo 1,700 o/min što minimalizuje potrošnju goriva. Transmisija primenjuje tehnologiju duplog kvačila koja omogućava bezstepenu, potpuno automatsku izmenu između dva mehanička ranga i omogućava punu vučnu silu kroz ceo rang brzina.Funkcija Active Hold Control drži traktor u stacionarnoj poziciji, bez obzira da li je opterećen ili ne i bez korišćenja kočnice. Automatska parkirna kočnica je ugrađena na traktoru u okviru standardne opreme.  

Automatic Productivity Management APM perfektno integriše međusobni odnos između motora i transmisije i omoguđava glatko, efikasno i komforno izvođenje operacija traktora. Ušteda goriva se postiže tako što sistem automatski smanjuje brzinu motora kada detektuje da je zahtevana snaga manja, kao što je slučaj pri prelazu sa težeg na lakše zemljište pri obradi ili kada su manji zahtevi hidrauličnog sistema. Snaga se CVXDrive transmosijom prenosi na podlogu pneumaticima. Predviđena je montaža pneumatika različitih dimenzija, do veličine 600/65 R38.

Hidraulični sistemi na Vestrum CVXDrive modelima dizajnirani su tako da omogućavaju manipulisanje priključnim oruđem i pri izvođenju najtežih poslova. Na ovim traktorima predviđena je i fabrička priprema za ugradnju prednjeg utovarivača Case IH LRZ 120 koji se u radu kontrolišu elektrohidraulički preko džojstika u kabini, čineći rad ovim oruđem komfornim  i bez napora rukovaoca. 

Na ovim traktorima predviđena je i fabrička priprema za ugradnju prednjeg utovarivača Case IH LRZ 120

Hidraulični sistem obuhvata i Electronic Hitch Control EHC, kategorije II ili III zadnje podizne poluge koje podižu do 5.600 kg, dok hidraulična pumpa s varijabilnom zapreminom omogućava protok do 110 l/min. U standardnu specifikaciju traktora uključen je i sistem aktivne kontrole vožnje, zajedno sa spoljnim kontrolama za zadnje kačenje, hidraulike i priključnog vratila. Do sedam elektro i mehaničkih spoljnih izvoda je dostupno. 

Veoma izdržljiva prednja osovina nosivosti 3.700 kg

Vestrum CVXDrive je opremljen i sa veoma izdržljivom prednjom osovinom koja ima nosivost 3.700 kg, dok ugao zakretanja od 55° prednjeg točka pomaže dostizanju prečnika okretanja 4,5 m. Nezavinso vešanje prednje osovine kao i kočnice na njoj su opciono dostupne na traktorima Vestrum. Robusne prednje poluge imaju podiznu moć kapaciteta 2.300 kg. Na svim modelima na zahtev je dostupan i sistem za upravljanje prednjim polugama. 

Prednje priključno vratilo radi na 1,000 o/min, dok zadnje obezbeđuje tri brzine 540/540E/1.000E o/min ili 540/1.000 o/min i brzinu usklađenu sa brzinom kretanja opciono. Vestrum CVXDrive traktore karakteriše luksuzna kabina sa četiri stuba sa suspenzijom koja rukovaocu obezbeđuje odličnu preglednos i komfor u vožnji. Kontrole u kabini postavljene su u istoj „liniji“ kao i na velikim Case IH modleima, pa svi oni koji imaju već iskustvo u radu Case IH traktorima lako mogu da pronađu ono što im je potrebno na Vestrum. 

Vestrum CVXDrive traktore karakteriše luksuzna kabina

Intiutivni Case IH Multicontroller naslon za ruku ugrađuje se u kabinu u okviru standardne opreme traktora, a omogućava lako uprvljanje svim funkcijama. Sva glavna podešavanja mogu se uraditi preko AFS PRO 700 terminala, dok Bluetooth radio sa funkcijom hands-free čini lakšim primanje telefonskih poziva u veoma tihoj kabini. Široki izbor opcija podrazumeva suspenziju kabine, klimatizaciju, elektropodešavanje i grejanje zadnjih ogledala, zajedno sa vazdušnom suspenzijom na komfornom sedištu što sve zajendo omogućava rad bez stresa čak i tokom najdužih radnih dana. 

Modeli Vestrum imaju i opcione karakteristike obuhvatajući i one koje donosi ugradnja panoramskog stakla na krovu za maksimalnu preglednost iz kabine i veća osvetleljenost kabine pruža rukovaocu osećaj većeg prostora u kabini. Mala visina kabina doprinosi kretanje bez problema i u niskim prostorima. Druge nove funkcije odnose se i na ugradnju brisača vetrobranskog stakla koji imaju ugao 235°, AFS AccuGuideTM sistem za automatsko vođenje koji se takođe može naći na većim Maxxum modelima. 

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 13.01.2020.
Datum izmene oglasa: 13.08.2020.
Pregleda: 68632
Šifra oglasa: 45555

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas