Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Chemia EZ gnojiva koja hrane, štite i liječe

Colić-Trade d.o.o

Kontakt - Colić-Trade d.o.o

tel: +385 23 662109
e-mail: andrej@colic.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Da bi zadovoljili zahtjeve tržišta te same poljoprivredne proizvodnje, Chemia je razvila i usavršila niz proizvoda unutar linije Nutriland koji se primjenjuju u svakoj situaciji. Chemia je jedan od najstarijih brendova u talijanskoj agro-kemijskoj industriji. Nudi najpotpunije rješenje za stalno promjenjive potrebe tržišta.

Chemia pod brendom Nutriland proizvodi i prodaje mikro granulirane, topljive praške i tekuća gnojiva, sredstva za poboljšanje  stanja tla, korektore nedostataka elemenata, biostimulatore za sve poljoprivredne usjeve, uključujući voćnjake, vinovu lozu, agrume, industrijske usjeve, plantaže, povrće i staklenike.

Asortiman Chemia Nutriland linije

 

Chemia Ez gnojiva koja hrane, štite i liječe

Botrium - sirovine sadržane u Botrium-u stvaraju povoljne uvjete za normalan rast biljaka u prisutnosti nepovoljnih okolišnih uvjeta kao što je napad Botrytis cinerea (Siva plijesan). Primjenjuje se u dozi od 1,5 do 2 kg/ha na hortikulturnim i industrijskim usjevima te 2 g/l na povrću i cvijeću.

Bottom Z - sirovine koje su sadržane u Bottom Z-u stvaraju uvjete koji idu u prilog normalnom rastu i razvoju usjeva iako je na njemu prisutna gljiva koja uzrokuje pepelnicu. Bottom Z se primjenjuje u dozi od 3-4 kg/ha. Može se miješati sa svim proizvodima koji se inače primjenjuju, osim s onima koji su kisele reakcije.

Cmc Plus - skupina sirovina stvara povoljne uvjete za normalan rast usjeva čak i u prisutnosti nepovoljnih okolišnih čimbenika. Pomaže imunološkom sustavu biljke da brže raste, razvija se i plodonosi čak i u teškim uvjetima. Primjenjuje se u dozi od 150-200 g / 100 L vode. Prije korištenja na koštičavom voću, preporučljivo je provesti preliminarna ispitivanja. Nemojte ga koristiti na stablu trešnje.

Nemafert L -tekući ekstrakt tanina koji ojačava korijen i omogućuje razvoj usjeva unatoč prisustvu nematoda. Nemafert L ima veoma kiseo pH i zbog toga  stvara nepovoljan okoliš za nematode. Koristi se na svim voćkama, povrću, industrijskom bilju, cvijeću te u rasadnicima u dozi od 20-30 l/ha.

Učinak Nemafert-a na gale u kojima se nalaze nematode


Nutrafid - elementi koji potiču rast i štite biljke u uvjetima prisustva lisnih ušiju. Kako Nutrafid ne ostavlja nikakve rezidue na tretiranim biljkama, ovaj proizvod se može koristiti u integriranom  i organskom uzgoju. Nutrafid se primjenjuje u dozama od 2-3 ml/l vode odnosno 1,5 do 2,5 l/ha. 

Čak i kod niske doze, Nutrafid je pokazao izvrsne rezultate u borbi s lisnim ušima


Nutramite Top - mješavina sastojaka temeljenih na organskom ugljiku i manitolu koji pomažu obrani biljaka kod napada grinja. Prirodni ekstrakti sadržani u proizvodu povećavaju rast biljaka, cvatnju i plodonošenje. Veoma je efektivan u borbi protiv najpoznatijih vrsti opasnih grinja kao što su Panonychus ulmi i Tetranychus urticae. Primjenjuje se u dozi od 1-1,5 l/ha odnosno u dozi od 2- 3 ml/l vode.

Nutramite je efikasan u borbi s Crvenim voćnim paukom i Koprivinom grinjom


Plastop CU - bakrov sulfat i cinkov oksid koji su osnova ovog proizvoda preveniraju napad plamenjače. Koristi se u integriranoj, konvencionalnoj i organskoj poljoprivredi. Najbolje rezultate pokazuje kod primjene svakih 7 do 8 dana. Koristi se folijarno u dozi od 2 kg/ha.

Za više informacija o proizvodima obratite se na info@colic.hr

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 07.08.2019.
Datum izmene oglasa: 23.11.2023.
Pregleda: 44875
Šifra oglasa: 44010

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas