Doktor/doktorica medicine za upućivanje na specijalizaciju iz kliničke mikrobiologije

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Radna mesta.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - HZZ

HZZ - HRVATSKI ZAVOD ZA ZAPOŠLJAVANJE
Web. http://www.hzz.hr

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis


Radno mjesto


Mjesto rada: VARAŽDIN, VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
Broj traženih radnika: 1
Vrsta zaposlenja: Na neodređeno; novootvoreni poslovi
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme
Smještaj: Nema smještaja
Naknada za prijevoz: U cijelosti
Natječaj vrijedi od: 7.3.2019.
Natječaj vrijedi do: 15.3.2019.

Posloprimac


Potrebna zvanja: Medicina
Razina obrazovanja: Fakultet, akademija, magisterij, doktorat
Stručni ispiti: Potreban položen stručni ispit; DA
Ostale informacije: Na temelju članka 26 . Statuta Zavoda za javno zdravstvo Varaždinske županije, Plana specijalizacija za 2018. godinu odobrenog od Ministarstva zdravstva, članka 8. Pravilnika o specijalističkom usavršavanju doktora medicine (NN 100/11, 133/11, 54/12, 49/13, 139/14, 116/15, 62/16 i 69/16)) i odredbi Pravilnika o mjerilima za prijam specijalizanata (NN 83/15), ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo raspisuje

NATJEČAJ
za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim radom od šest mjeseci, radi upućivanja na specijalističko usavršavanje

Raspisuje se natječaj za prijam u radni odnos na neodređeno vrijeme s probnim radom od šest mjeseci radi upućivanja na specijalizaciju iz:

- kliničke mikrobiologije – 1 izvršitelj/ica (m/ž)


Opći uvjeti koje pristupnici/ce za odobrenje specijalizacije moraju ispunjavati su:
 • zdravstveni/a radnik/ca sa završenim integriranim preddiplomskim i diplomskim studijem zdravstvenog usmjerenja – doktor/ica medicine
 • odobrenje za samostalan rad
 • aktivno znanje jednog stranog jezika

Pristupnici/ce su obvezni/e molbi priložiti izvornike ili preslike slijedećih dokumenata:
 • Diplomu o završenom obrazovanju
 • Uvjerenje o položenom državnom ispitu
 • Odobrenje za samostalan rad
 • Dokaze o aktivnom znanju jednog stranog jezika
 • Domovnicu
 • Životopis

 • U svrhu utvrđivanja redoslijeda pristupnika/ca za prijam u radni odnos i odobravanje specijalizacije, pristupnik/ca je dužan/na priložiti slijedeće dokaze:
 • Preslik odobrenja za samostalan rad
 • Preslik potvrde o općem prosjeku ocjena tijekom studija te duljini trajanja studija
 • Preslik prijepisa položenih ispita na studiju
 • Preslik nagrada za vrijeme studija
 • Preslik potvrde o statusu poslijediplomskog doktorskog studija
 • Popis objavljenih radova i kopije radova
 • Preslik ugovora o radu ako je pristupnik/ca radio/la u primarnoj zdravstvenoj zaštiti

 • Sukladno čl. 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.
  Nakon završene specijalizacije specijalizant/ica ima obvezu rada u Zavodu za javno zdravstvo Varaždinske županije u trajanju jednakom vremenu trajanja specijalizacije.
  Bodovanje i razgovor obavlja se samo za one pristupnike/ce koji/e su podnijeli potpunu dokumentaciju o ispunjavanju općih uvjeta iz natječaja u roku od 30 dana od dana isteka roka za prijavu na natječaj.
  Pristupnicima/ama će poziv za razgovor biti upućen putem elektroničke pošte, pa je stoga u prijavi potrebno navesti e-mail adresu.
  Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati niti će podnositelji/ce nepotpunih prijava biti pozvani/e na dopunu prijave.
  Podnošenjem prijave na natječaj, pristupnici/e natječaja izričito su suglasni/e da Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije kao Voditelj zbirke osobnih podataka, može prikupljati, koristiti i dalje obrađivati podatke u svrhu provedbe natječajnog postupka, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 106/12) i Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679.
  Prijavom na natječaj dajete privolu za obradu vaših osobnih podataka u svrhu provođenja postupka izbora specijalizanta za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme doktora medicine, s probnim radom od šest mjeseci, radi upućivanja na specijalističko usavršavanje, a u skladu s odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka (EU) 2016/679.
  Odabir kandidata/kinja vrši se sukladno kriterijima utvrđenim Pravilnikom o mjerilima za prijam specijalizanata/ica (NN 83/15).
  Odluke o izboru specijalizanata/ica bit će objavljene na oglasnoj ploči i na internetskoj stranici Zavoda (www.zzjzzv.hr ) najkasnije u roku od 20 dana od dana razgovora pristupnika/ica s Povjerenstvom.
  Pristupnik/ica koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnim zakonima, dužan/na je u prijavi na natječaj, pozvati se na to pravo, te je dužan/na osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta uz prijavu priložiti i svu propisanu dokumentaciju, te ima prednost u odnosu na ostale kandidate/kinje samo pod jednakim uvjetima.
  Pristupnik/ica koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju na temelju Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (NN 121/17) dužan/na je uz prijavu dostaviti sve dokaze iz čl. 103. navedenog zakona. Dokazi potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja RH, poveznica: https//branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843.

  Prijave na natječaj dostavljaju se u roku od 8 dana od dana objave ovog natječaja, u zatvorenoj kuverti, s naznakom „Prijava za natječaj za za specijalizaciju iz mikrobiologije“, na adresu: Zavod za javno zdravstvo Varaždinske županije, 42000 Varaždin, I. Meštrovića 1/11.

  Opis poslova: poslovi doktora/ice medicine za upućivanje na specijalizaciju iz kliničke mikrobiologije.


  Poslodavac


  Poslodavac: ZAVOD ZA JAVNO ZDRAVSTVO VARAŽDINSKE ŽUPANIJE
  Kontakt: pismena zamolba: I. MEŠTROVIĆA 1/11, 42000 VARAŽDIN, s naznakom

  Info

  Kategorija: Radna mesta
  Vrsta oglasa: Potražnja
  Cena: na upit
  Država: Hrvatska
  Datum objave oglasa: 07.03.2019.
  Datum izmene oglasa: 08.03.2019.
  Pregleda: 22
  Šifra oglasa: 42259

  Predaj oglas

  Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas