Fella diskosna kosačica SM 210, SM 270, SM 320, SM 350

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kosilice i trimeri.

Inter-Agrar Srb d.o.o

Kontakt - Inter-Agrar Srb d.o.o

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Bočna diskasta kosilica sa bočnim priključkom i širokim područjem upotrebe

Modeli Fella bočnih diskastih kosilica sa bočnim priključkom predstavnici su srednje kvalitetnog razreda i mogu se naći u različitim verzijama. Tipične osobine ovih sejalica su mehanički ogibljivi sistem rasterećenja i robustan pogon na kaiševe. Osigurač pred prepreku je isto tako deo serijske opreme kao što je i mogućnost prilagođavanja različitim rastojanjima među točkovima. Poseban vodeći bubanj sa leve i desne strane kosačkog grebena i automatsko napinjanje pogonskih kaiševa zaokružuju paket osnovne opreme.


Prijatan za upotrebu

Priključenje i otkačinjanje kosilice je vrlo jednostavno. Sistem kontrole podizanja vodi računa da se na krajevima parcela paralelno sa zemljištem podiže i kosački greben - smanjena su oštećenja travnatih busena. Upravljanje se vrši zahvaljujući jednom jednosmernom aktivnom spoljnom izvodu hidraulike - položaj donjih ručica hidrauličnih poluga na tri točka pri tome ostaje nepromenjen. Zbog širokih i sa obe strane sklopivih zaštitnih zavesa omogućen je najbolji pristup za čišćenje i održavanje delova.


Gnječalo - brže do kvalitetne stočne hrane

Bočne diskaste kosilice sa bočnim priključkom SM 210, SM 270 i SM 320 mogu biti opremljene sa prstastim gnječalom, a modeli SM 210 i SM 270 i sa gumenim valjkastim gnječalom. Upotrebom gnječala brže se dođe do visokokvalitetne stočne hrane, jer se ubrzava isparavanje vode iz biljaka. Njegovom upotrebom može korisnik imati još veću odlučujuću prednost kod nestabilnih vremenskih uslova - brže i bezbednije do kvalitetne stočne hrane.

Ukratko:

  • Kosilica za traktore srednje snage,
  • Stabilan noseći ram,
  • Mehaničko rasterećenje kosačkog grebena,
  • Bočni nagib - može se vršiti prilagođavanje terenu na dole (košenje u kanalima),
  • Serijska sigurnosna spojnica,
  • Sistem kontrole sa zemljištem paralelnog podizanja kosačkog grebena (velika visina podizanja na krajevima parcela) bez nepotrebnog podizanja hidrauličnih ručica,
  • Sklopiva zaštitna zavesa,
  • Pogon na kaiševe sa automatskim napajanjem kaiševa.

Info

Kategorija: Kosilice i trimeri
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 27.06.2016.
Datum izmene oglasa: 12.08.2021.
Pregleda: 694
Šifra oglasa: 27553

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas