Fella diskosna kosačica SM 310 FZ

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kosilice i trimeri.

Inter-Agrar Srb d.o.o

Kontakt - Inter-Agrar Srb d.o.o

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Prednja kosilica sa odličnim prilagođavanjem terenu

Prednja kosilica SM 310 FZ nudi najveće moguće ljuljanje, što je naročito značajno za odlično prilagođavanje terenu čak i u najzahtevnijim radnim uslovima. Trodimenzionalno kopiranje terena omogućuje košenje najrazličitijih kultura bez nepotrebnih gubitaka. Sa podešavanjem hidrauličnog bočnog uvlačenja ne ostaje nijedan nepokošeni deo, naročito kod vožnje na terenu pod nagibom i kod skretanja na putu.

Odlično prilagođavanje terenu

Priključak kosačkog grebena je izveden na spoljnim tačkama stabilnog nosećeg rama. U vezi sa paralelnim prilagođavanjem dela za košenje na neravnine, smanje se oštećenja na travnatim busenima - vrhunski kvalitet stočne hrane bez zaprljanosti. Pomoću specijalno razvijnog ogibljivog priključka za vuču za kosački greben može se i minimalno smanjiti njegov radni pritisak na zemljište - to važi za svaki prelaz preko neravnina.


Prijatan za upotrebu

Visina košenja se bezstepeno podešava pomoću centralnog navojnog vretena. Na taj način se može veoma brzo i jednostavno prilagoditi na drugačije radne uslove. Pored toga, može se prilagoditi i radni pririsak kosačevog grebena trenutnim uslovima. Kod okretanja na krajevima parcela, zbog velike visine podizanja, kosački greben ima veliki prelaznost koja obezbeđuje da se poprečne hvataljke ne oštete.


Gnječalo - brže do kvalitetne stočne hrane

Prednja kosilica SM 310 FZ može biti opremljena gumenim valjkastim ili prstastim gnjetačem. Upotrebom gnječalice se brže dođe do visokokvalitetne stočne hrane, jer se ubrzava isparavanje vode iz biljaka. Njegovom upotrebom može korisnik imati još veću odlučujuću prednost kod nestabilnih vremenskih uslova - brže i bezbednije do kvalitetne stočne hrane.

Ukratko:

  • Najveći hod paralerogramskog priključka na trgu,
  • Mogućnost bočnog uvlačenja,
  • Bezstepeno podešavanje visine košenja,
  • Podesiv radni pritisak,
  • Prstast ili valjkasti gnjetač

Info

Kategorija: Kosilice i trimeri
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 27.06.2016.
Datum izmene oglasa: 12.08.2021.
Pregleda: 618
Šifra oglasa: 27552

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas