Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Fendt kombajn serija C

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kombajni.

Cena: na upit

Opis

Jer je efikasnost u datom trenutku najznačajnija.
Fendt kombajni serije C nude praktičan oblik, tehnologiju i brojne funkcije koje olakšavaju rad na njivi gde je efikasnost u datom trenutku od velikog značaja.

Serija 5275 C 276 KM 203 KS
Serija 5275 C PL 276 KM 203 KS
Serija 6335 C 360 KM 265 KS*
Serija 6335 C PL 360 KM 265 KS*

*max.moć zajedno sa povećanom snagom (Power Boost)

Prednosti

Vrhunska izdržljivost i oprema
Fendt nudi paket za novi žitni kombajn serije C. Ta poboljšanja omogućuju efikasnu žetvu sa nižim troškovima i čistim proizvodom u bunkeru.

• Visoka efikasnost
Niski troškovi pogona, niska potrošnja goriva i jednostavo održavanje.

• Odlično izvršavanje
Sistem izvršavanja 2 u 1 je prilagodljiv, može se koristiti za sve proizvode i jednostavan je za podešavanje.

• Odlični rezultati
Visok kvalitet zrna zbog finog izvršavanja i intenzivnog prosijavanja.

• Idealno oblikovan radni prostor
Novo osmišljen prostor prilagođen je rukovaocu za što lakši i jednostavniji rad.

• Ravnomerno dovođenje žetvene mase
Hederi odličnog kapaciteta, izrađeni od materijala visokog kvaliteta, za sve uslove žetve - PowerFlow i FreeFlow

Radno mesto i upravljanje

Velika Skyline kabina nudi puno prostora. Rukovalacu je omogućeno da uz pomoć velikih staklenih površina ima kompletan pregled na tok rada i radne uslove, pomoću elektro podešavajućih ogledala ima odličan pregled na bočne strane kombajna, strnjište, kao i na luli za pražnjenje, a uz pomoć serijske kamere na Varioterminalu i pogled unazad.

Najbolja udobnost za opušten rad

Fendtovi kombajni opremljeni su sedištima nove generacije, sa serijskim vazdušastim jastukom i velikim izborom različitih podešavanja za najbolje prilagođavanje ličnim potrebama. Uz pomoć 3D podesivog upravljača, rukovalac će lakše naći položaj koji će mu najbolje odgovarati u toku celog radnog dana. Pored mesta za vozača nalazi se i udobno sedište za suvozača.

Jaka radna svetla za noćni rad

Sistem osvetljenja kod Fendtovih žitnih kombajna serije C obuhvata komplet svetala za rad u polju i za vožnju po putu. Serijski žitni kombajni serije C opremljeni su podesivim farovima za noćni rad, a opciono i svetla za bolji prikaz strnjišta i dodatna za rad sa sklopivim kukuruznim uređajem.

Fendt VARIOTRONIC - Tehnologija za efikasnu poljoprivredu
Fendt je proveren traktorski sistem prilagodio za upotrebu na žitnim kombajnima serije C. Sa više funkcionalnim VarioStickom koji je specijalno oblikovan za upotrebu na žitnim kombajnima, rukovalac sve najbitnije funkcije bezbedno drži u svojoj ruci.

FendtVarioterminal

FendtVarioterminal oduševiće Vas svojim intuitivnim načinom vođenja kroz menije dajući sve neophodne informacije o podešavanjima i produktivnosti žitnog kombajna, jer je za rukovalaca neophodno da se uvek nalazi u najidealnijim uslovima.

Upravljanje tehnologijom na dodir

FendtVarioterminal predstavlja kontrolnu tablu (konzolu) za upravljanje i podešavanje svih priključaka kombajna. Pored monitora na dodir uz pomoć strelica-tastera moguće je pomerati se po različitim nivoima menija. Radi lakšeg podešavanja, sistem već sadrži najzastupljenije jezike, tako da će ono biti jednostavno, samo ga pronađete u memoriji radnog računara.

Heder

Dobar početak, sve dobro. Heder igra odlučujuću ulogu u izdržljivosti vašeg žitnog kombajna. Na osnovu višegodišnjih iskustava Fendt nudi izbor između PowerFlow i FreeFlow visoko izdržljivih hedera.

Pravi izbor za svaku njivu
Za postizanje velike produktivnosti u kvalitetu i prenosivosti, kombajnu je potreban ravnomeran dovod mase. To omogućuju oba Fendtova tipa hedera: FreeFlow i PowerFlow.

FreeFlow
Fendt FreeFlow heder može biti sledećih radnih širina: između 4,8 i 7,6 m. Sa niskom potrošnjom snage i sa 1.254 rezova u minuti brine o velikoj brzini rada kose, a ujedno i o čistom rezu. Pužni transporter sa prečnikom od 610 mm dovodi žetvenu masu ravnomerno sa hederskog stola do pick - up uređaja - sve su to vrhunski uslovi za visoku površinsku efikasnost i za najbolji kvalitet žetve.

PowerFlow
FendtPowerFlow mašina za žetvu je već više od 30 godina poznata po svom visokom kvalitetu rada. Velika razdaljina između kose i pužnog transportera olakšava žetvu kod visokih useva. Ravnomeran tok žetvene mase je obezbeđen pomoću PowerFlow trake koja se nalazi neposredno ispred pužnog transportera. To omogućuje da je potisak materijala sa klasjem kod svih biljnih kultura ravnomeran prema napred, što rezultira povećanom efikasnošću i produktivnošću.
Izvršavanje i separacija
Zbog ekstremno teškog i robustnog bubnja, zbog slamotresa visokog kapaciteta, Fendtov žitni kombajn serije C žetvenu masu izvršava s lakoćom.

Fendt MSC Plus sistem mlaćenja

Težina bubnja je povećana zbog osam balastnih šina koje su postavljene između vršidbenih šina pod uglom koji vode računa o obrtnom momentu, kao i o mirnom i ravnomernom toku. Na taj način se smanjuje opterećenje pogonskih delova, a time i potrošnja goriva.

Inteligentna vršidba

Korpu - podbubanj karakteriše različito rastojanje između žica na prednjem i zadnjem delu tako da je razmak u zadnjem delu dva puta širi nego u prednjem. Upravo ta neravnomernost i mogućnot odvojenog podešavanja prednjeg i zadnjeg dela razmaka između bubnja i podbubnja, doprinosi najidealnijem odnosu protoka mase spram vršidbe sve u cilju rada visoke efikasnosti.

MSC Plus

Dva sistema u jednom - MCS plus omogućuje da preko pokretnog bitera ide na izvršavanje velikih količina slame, pre nego što se ona položi na slamotrese. MCS plus modeli, u poređenju sa konkurencijom, karakteristični su po svom jednostavnom rešenju koji omogućuje da se kada nema potrebe za dodatnim izvršavanjem, on se jednostavno preko posebnog sistema odkloni tako što se pomeri korpa (podbubanj) MCS-a, a izvodi se pomoću elektromotora, bez potrebe za dodatnim uređajima.

Univerzalna upotreba
Žitni kombajn može biti opremljen kompletom za žetvu kukuruza ili univerzalnom korpom za žetvu suncokreta, kukuruza i pšenice.

Najbolji kvalitet žetve
Kvalitet zrna potvrđuje proizvod.U toku razvoja posebna pažnja bila je usmerena na upotrebu visoko kvalitetnih sita koji omogućuju i obezbeđuju najbolji mogući kvalitet proizvoda - čistoću zrna.

Veliki bunker se brzo isprazni

Bunker za zrna sa zapreminom od 9.000 litara u standardnoj izvedbi i 8.600 litara kod ParaLevel modela Fendt žitnog kombajna, ima veliku izdržljivost. Brzina pražnjenja do 105 l/s predstavlja jednu od najbržih u toj klasi.

Visoko efikasna sečka za slamu

Sečka za slamu je specijalno razvijena za potrebe ljudi koji koriste sisteme za redukovanu obradu zemljišta. Nazubljena sečiva obezbeđuju čisto sečenje i umanjuju potrošnju goriva. Bez stepeno podesivi kontranoževi, dodatne okretne poluge za drobljenje i električno podesivi razdeljivači useva predstavljaju sklopove koji obezbeđuju potpunu kontrolu kvaliteta i razdeljivanja žetvenih ostataka.

Čisto odlaganje žetvenih ostataka u red

Sam sistem vršidbe je veoma obazriva u radu sa slamom ne bi li se postigao najbolji kvalitet slame za izradu bala za stočnu hranu i za korišćenje iste u proizvodnji biomase.
Kod Fendtovog žitnog kombajna korisnicima je u velikoj pomoći sistem za poravnjavanje nivoa ParaLevel koji vodi računa o visokoj produktivnosti na zemljištima pod nagibom, odnosno na brdovitim predelima sa do 20 % nagiba.

Jednostavna konstrukcija

Žitni kombajni Fendt 5275 C i Fendt 6335C sadrže sistem ParaLevel - sistem poravnavanja nivoa do 20 % nagiba, gde vršalica, slamotresi i sistem za čišćenje uvek stoje u vodoravnom položaju i na taj način rade punim kapacitetom. ParaLevel žitni kombajni su serijski opremljeni pogonom na četiri točka i nude visok obuhvat na kosim terenima i bezbednost za vozača.

Više proizvoda sa sistemom ParaLevel

Osnova patentirane prednje osovine zasniva se na strukturi paralelograma. Jedinstveni oblik omogućuje poravnanje nagiba do +/- 20 %,sa nesmanjenom efektivnošću žitnog kombajna. Na taj način je i u planinskim predelima obezbeđena ravnomerna podela žetvene slame u sistemima za mlaćenje, razdvajanje i čišćenje, te se na taj način osigurava i maksimalna produktivnost i efikasnost.

Odlične osobine za put i njivu

Pored klasičnih prednosti podvoza sa poravnanjem, FendtovParaLevel sistem nudi i druge dodatne dobre osobine. Tako vozač može da bira između radnog i transportnog načina vožnje. Dok se kod radnog načina, zbog povećane spoljne širine na terenima pod nagibom poboljšaju stabilnost i bezbednost, tako se kod transportnog načina zbog sužavanja prednje osovine smanjuje spoljna širina. Iz tog razloga je spoljna širina kod oba modela 5275 CPL i 6335C PL u vožnji po putu ispod 3,5 m.

Pogon na četiri točka

Pogon na četiri točka je još jedna prednost za obuhvat i bezbednost kod ParaLevel modela Fendtovih žitnih kombajna serije C. Jer kod Fendta, naime, ne prave se nikakvi kompromisi u odlučivanju o ponudi najboljih rešenja za žetvu pod nagibom.
Inteligentna konstrukcija

Zaradite u vreme žetve! Najbolja moguća iskorišćenost zahvaljujući dobro osmišljenoj opremi iz dana u dan.

  • Brzo i jednostavno održavanje,
  • Svi sastavni delovi izabrani su za vaše zadovoljstvo i imaju dug životni vek,
  • Jednostavno menjanje podešavanja kombajna,
  • Moćni motori sa najnovijom SCR tehnologijom.

Brzo i jednostavno dnevno održavanje

Komplet hladnjaka vodi računa o zadovoljavajućem stepenu hlađenja motora, hidraulike i klima uređaja. Bubanj sa usisnim vazduhom jednostavan je za čiščenje i onemogućava začepljenje čak i u najtežim radnim uslovima, zbog slobodnog pristupa do samog bubnja za vazduh i hladnjaka. Pored toga, nema mnogo mesta za podmazivanje, a koja se nalaze na lako dostupnim mestima. Zbog jednostavne mehaničke konstrukcije broj pogona je smanjen, što takođe utiče na smanjen broj zahteva za održavanjem. Tako se više vremena može posvetiti bitnijim stvarima, kao što je žetva. Rezervoari i kontrolna mesta za različite tečnosti za pogon, kao i mesta za njihovo punjenje i pražnjenje, postavljenih su na kombajnu na najbolji mogući način. Jednako važi i za vazdušni filter motora. Pored toga, velike bočne limene površine omogućuju jednostavan pristup do svih značajnijih sklopova u svakodnevnom održavanju i kontroli.

Pouzdanost i dugživotni vek
Svaki sastavni deo osmišljen je sa najvećom izdržljivošću i životnim vekom. Mnogo delova sa kojima žetvena masa dolazi u kontakt, izrađeno je od debljih, protiv trošnosti otpornih materijala, tj. Od pocinkovanog lima izrađeno je više od 80% svih delova.Takođe, svi delovi se farbaju tek pred samu montažu. To produžava životni vek mašine i njenu prodajnu vrednost.
Najnoviji AGCO SISU POWER motor u kombinacijisa SCR tehnologijom zadovoljava sve najnovije zahteve o izduvnim gasovima. Iz tog razloga Fendt, kako kod traktora tako i kod kombajna, koristi jednu od najnaprednijih motornih tehnologija na tržištu koja ujedno vodi računa i o čistijem okruženju i o nižim proizvodnim troškovima.
Idealne osobine motora

Upravljanje motora prilagođeno je idealnom obrtnom momentu, u zavisnosti od režima rada. Sa pogonom kojem je potrebna mala snaga, omogućeno je da se postigne veoma mala potrošnja goriva po toni proizvoda i odlična ekonomičnost.

Najbolje snabdevanje sa rezervnim delovima
Fendt vam nudi profesionalan servis i postavlja granice u grani svoje oblasti. Kroz redovne programe školovanja, zastupnici su naučeni da dobro kontrolišu zalihe rezervnih delova, kao i da je mašina za vreme žetve stalno u funkcionalnom stanju. Tako su Fendt i naša prodajna mreža spremni da ponude najbolji servis za Vašu investiciju.

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Okrug: Južnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 22.06.2016.
Datum izmene oglasa: 12.08.2021.
Pregleda: 1420
Šifra oglasa: 27503

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas