Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

FERTILEADER GOLD

Timac Agro Balkans

Kontakt - Timac Agro Balkans

Timac Agro Balkans d.o.o Temerinska 76
21000 Novi Sad
tel: +381 21 4727020 Facebook
Instagram
YouTube

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem bora i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Poboljšava oplodnju, intenzivira metaboličke procese i stvaranje asimilata (šećeri, skrob, ulja) i pomaže biljkama da prevaziđu stresne uslove tokom vegetacije. Primenom u kulturama kod kojih se pojavljuje problem oplodnje obezbeđuje ujednačenije cvetanje, bolju polinaciju i oplodnju biljaka.

Primena u šećernoj repi poboljšava proces sinteze i transporta šećera i ostalih hranljivih materija iz lisne mase u koren i obezbeđuje bolju digestiju. Primenom u zrnastim kulturama, naročito u soji i suncokretu, pored bolje oplodnje, intenzivira se sinteza i transport ulja, proteina i ostalih asimilata iz lisne mase u zrno u periodu nalivanja. Fertileader Gold se može koristiti u organskoj proizvodnji.

Pakovanje: 200l;

Đubrivo se primenjuje svim vrstama standardnih prskalica i atomizera uz upotrebu 600 - 1.000 l/ha vode za voćnjake i vinograde i 200 - 400 l/ha vode za žitarice, industrijsko bilje i povrće. Za više informacija o načinu i vremenu primene kontaktirajte Timac Agro Balkans Tehničko – stručni tim.

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 14.06.2022.
Datum izmene oglasa: 30.01.2023.
Pregleda: 131
Šifra oglasa: 54580

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas