Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

John Deere vučena prskalica Serije M900/M900i

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Atomizeri i prskalice.

Novocommerce International d.o.o.

Kontakt - Novocommerce International d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Osnovne informacije

Velik učinak, maksimalno iskorišteno vrijeme i najniži mogući radni troškovi jesu one karakteristike koje biste trebali imati u vidu pri odabiru novog stroja. A to je upravo ono što dobivate s prskalicom serije M900/M900i. Razine performansi velike su zahvaljujući preciznom prskanju i općenito lakom rukovanju.

Tehničke informacije

Specifikacija prskalice serije M900

Ključne značajke

Bezuvjetna rafiniranost: jednostavnost
Nitko osim vas ne zna bolje koliko rafiniranosti vam je potrebno. Zbog toga je konstruirana vučena prskalica serije M900/M900i. Konfiguriranjem tehničkih značajki koje su najprikladnije za vaš posao, možete biti sigurni da nećete investirati u nepotrebne dodatke. No, uvijek ćete imati prednost korištenja iste, već dokazane šasije, spremnika i ostalih glavnih komponenti prskalica serije R900i.

BoomGuard
Sustav ovjesa osigurava nesmetanu vožnju s krilima po cesti i u polju.

BoomTrac
Povećava preciznost i distribuciju prskanja i smanjuje zanošenje, zahvaljujući automatskoj regulaciji nagiba i visine krila tijekom rada. Posebice je koristan na strminama i neravnim poljima, kao i tijekom okretanja na kraju polja.

Kontrola sekcija
Smanjuje ulazne troškove znatnim smanjenjem preskakanja ili preklapanja. Ovaj sustav baziran na GPS-u automatski uključuje i isključuje sekcije krila kad god napuštate ili ulazite u unaprijed definirana područja.

Nadmoćna stabilnost: Jednostavno riješenje
Što je težište niže to je bolja ravnoteža. Seriju M900/M900i u John Deere napravili su još bolju u pogledu stabilnosti, mogućnosti, manevriranja, preciznosti i transporta, bez obzira na to je li spremnik pun ili prazan, kako na cesti tako i na polju. Čak i na padinama.

Dokumentiranje: o pripremi ovisi sve
Ako se opremi opcionalnim zaslonom na dodir GreenStar 3 2630, prskalica M900i povećava produktivnost u cijelom ciklusu zaštite usjeva, od dokumentiranja i punjenja pa sve do transporta,prskanja i ispiranja.
Dobro dokumentiranje daje dobru osnovu za cijeli postupak.

Punjenje: Nadzor na jednostavan način
PowrFill induktor kemikalija – brzo i čisto punjenje nemože biti jednostavnije. PowrFill induktor u stanju je ostvariti velike ulazne volumene u najkraćem vremenu. Njegov snažni ubrizgavač brzo dovodi kemikalije za zaštitu usjeva u spremnik, smanjujući rizik od pjenjenja. Kompletno s ormarićem za odjeću i integriranim spremnikom sa slavinom za pranje ruku.

Održavajte red – nakon punjenja, operite ruke u zasebnom spremniku koji sadrži do 20l čiste vode.

Održavajte čistoću – standardni ormarić za odjeću idealan je za transport predmeta koji su vam potrebni, uključujući i rezervnu odjeću.

Transport: konstruirana za brzinu i stabilnost
Zahvaljujući niskom težištu i ravnomjernoj raspodjeli težine, stabilnost prskalica serije M900/M900i na cesti je nenadmašiva. Sigurno i lako se može vući pri brzinama do 40 km/h čak i kada je spremnik napunjen.

Precizno prskanje ovisi o stabilnosti krila, a John Deere krila dobro su poznata po svojoj stabilnosti i dugotrajnosti. John Deere nudi veliki asortiman dvostruko i trostruko sklopivih čeličnih krila koja posjeduju kvalitetne značajke kako bi se osigurale pouzdane i vrlo precizne performanse – godinu za godinom.

Vušefunkcijska upravljačka ručica
Sve ključne funkcije koje se često koriste tijekom prskanja aktiviraju se pomoću višefunkcijske upravljačke ručice

Prilagođavanje vaše prskalice: odaberite zaslon koji trebate…
Tražite li iznimnu fleksibilnost, sveobuhvatno navođenje, realistične prikaze polja i upravljanje ISOBUS priključnim strojevima onda je GreenStar 1800 zaslon za vas.

U video prilogu pogledajte model M900/M900i:

Info

Kategorija: Atomizeri i prskalice
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.12.2019.
Datum izmene oglasa: 10.03.2022.
Pregleda: 6713
Šifra oglasa: 45400

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas