Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kalifornijske gliste-prodaja mini legla, glistenjaka i glista za ribolov

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Đubriva.

Cena: 2.499,00 din ∼ 21,10 €

Opis

Uzgajajte kvalitetno voće i povrće uz pomoć glistenjaka kalifornijskih glista!!!
Nemojte koristiti veštačka đubriva kad su vam prirodna koja su mnogo kvalitetnija na dohvat ruke!

Cena mini legla je samo 2499 dinara!

Šta dobijate uz pomoć kalifornijskih glista? Dobijate najkvalitetnije ekološko đubrivo - glistenjak uz pomoć koga će vaš rasad biti zdrav i bujan. Za razliku od stajskog đubriva koje često zna spali koren biljke jer ne bude dovoljno pregorelo, glistenjakom je to nemoguće učiniti. Glistenjak nije humus.   U njemu ima 25-30% humusa. To je mešavina mikro i makro elementa i korisnih mikroorganizama koje su nastale kao produkt varenja organskih materijala od strane kalifornijskih glista u čijem probavnom traktu se nalaze razne vrste bakterija koje prerađuju materijale kojima se gliste hrane.   Rezultat je najkvalitetnije ekološko đubrivo bez toksičnih supstanci za biljku (bakterije koje se nalaze u glistama neutrališu toksine iz organske materije kojom se gliste hrane) koje biljke usvajaju direktno kroz korenski sistem.

Glistenjak ima svojstvo da zadržava vodu 8 puta više od svoje zapremine pa biljke nađubrene glistenjakom ne moraju često da se zalivaju. Mikro i makro elementi ostaju blizu korena biljke zbog specifičnog pozitivnog naelektrisanja koje glistenjak ima i ne ispiraju se dublje u zemljište.

        Mini leglo sadrži  3-4000 glista svih veličina (odrasle, mlade i jajašca-kokoni) i staje u 1 džak/kantu i za 4 meseca gliste se razmnože tako da zauzmu površinu jednog standardnog legla od 2 kvadratna metra. Svaka naredna 3 meseca ta količina glista se brojno poduplava jer se izuzetno brzo razmnožavaju.

   Uzgajajte sami gliste za proizvodnju glistenjaka - najkvalitetnijeg organskog đubriva. Izuzetno isplativo ulaganje u sopstvenu organsku proizvodnju. Zasto bi kupovali glistenjak po ceni od 20 i više dinara za litar kad možete sami da ga proizvodite? Jedno celo leglo svaka 3 meseca proizvede oko 250-300 litara glistenjaka što je na godišnjem nivou skoro 1000 litara (zimi kad su temperature ispod 7 stepeni ne proizvode glistenjak ali ako im možete obezbediti uslove da im bude toplo onda će i tada da proizvode).

Materijal koji gliste koriste za preradu u glistenjak-humus vam je dostupan praktično besplatno (organski otpaci povrća i voća, karton, trava, lišće, stajnjak). Trebaju vam samo gliste koje će taj materijal preraditi u glistenjak. Glistenjakom možete prihranjivati biljke na nekoliko načina: ukopavanjem pored korena biljke, folijarnim prskanjem i zalivanjem sa rastvorom glistenjaka. Zalivanje tečnim glistenjakom se pokazalo najbržim načinom da biljka najbrže napreduje.

Napomena: U jednom kompletnom leglu po zvaničnim podacima ima oko 1 do 1,5 kg mase glista svih uzrasta. 1 odrasla glista dužine 2-8 cm ima od 0,1 do 1,3 grama težine. Glista reproduktivnu moć stiče posle 90 dana, tada dostiže dužinu od oko 3 cm, a životni vek joj je preko 20 godina.

Šaljem kurirskim službama. Šaljem i detaljnu literaturu koju lično koristim i uz koju će uzgoj glista biti lak i zanimljiv i sprečiti greške koje početnici najčešće prave.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Potražite me na fejsbuku i naći ćete gomilu slika i objašnjenja. U pretragu kucajte kalifornijske gliste - prodaja mini legla.

INFO:
telefon - 061/601-46-90

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 2.499,00 din (∼ 21,10 €)
Država: Srbija
Okrug: Zapadnobački okrug, Vojvodina
Datum objave oglasa: 23.10.2018.
Datum izmene oglasa: 29.09.2022.
Pregleda: 7134
Šifra oglasa: 40773

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas