Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kombajn Massey Ferguson MF 7347 S

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Kombajni.

Cena: na upit

Opis

Idealno rješenje za mješovita gospodarstva: serija ACTIVA S nudi beskompromisnu opremljenost te za svoju klasu, visoku razinu jednostavnosti upravljanja i podešavanja, te komfora u vožnji.

MF ACTIVA S modeli su prava svestrana čuda i uklapaju se u sva gospodarstva s izmjenjivim plodoredom. MF 7345S s pet slamotresa i MF 7347S sa šest slamotresa odlikuju se kvalitetom finalne izrade i jačinom protoka pod najtežim uvjetima. U oba modela ton zadaje poboljšani AGCO SISU POWER SCR-motor i oba mogu biti isporučena s poznatim Massey Ferguson PowerFlow otkosnim uređajem. Ali može još i fleksibilnije. Već prema stanju usjeva na području korištenja - dakle jesu li suhi ili vlažni - ACTIVA S može se naručiti u dvije verzije: ili s konvencionalnim kosim elevatorom i jednostavnom košarom ispod vršidbenog bubnja, ali postoji i mogućnost dodatne kombinacije razdvajanja s rotirajućim razdvajalom "Multi-Crop Separatorom" i uvlačećim valjcima "PowerFeed-Roller".

Unutrašnji prostor kabine je u pogledu komfora potpuno usklađen - dizajniran za udobnost i s višestruko podesivim, zračno ogibljenim sjedalom za vozača, zatim naslonom za ruke i elementima za upravljanje i podešavanje, koji su integrirani u konstrukciju sjedala. Spremnik zrna volumena 8600 litara s elektronički sklopivim poklopcem produljuje vrijeme korištenja između dva pražnjenja. Načelno gledano MF ACTIVA S ćete kod žetve doživjeti kao izuzetno fleksibilnu i sigurnu investiciju.

Tehničke karakteristike modela MF 7347 S:

  • Snaga PS: 276
  • Motor/zapremnina: Agco Power 6 cil. SCR /7,4 l
  • Razlučivanje: 6 slamotresa
  • Spremnik zrna l: 8600

Info

Kategorija: Kombajni
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 07.01.2015.
Datum izmene oglasa: 29.03.2020.
Pregleda: 1005
Šifra oglasa: 18634

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas