Krema za hiperpigmentaciju 30 ml.

Kontaktiraj

Kontakt - Dražen Dežmalj

tel: 098 992 61 34
e-mail: opg.dezmalj@gmail.com

pogledaj sve oglase korisnika

Cena: 1.278,68 din ≈ 10,83 €

Opis

Hiperpigmentacija je poremećaj u boji kože koji se očituje tamnim mrljama na pojedinim izloženim područjima kao što su to ruke ili lice. Nastaje zbog porasta količine melanina, odnosno zbog povećanja broja pigmentnih stanica u koži. Pigmentacijske mrlje poput staračkih pjega uzrokovane su prekomjernim izlaganjem suncu koje nam na naplatu dođe s godinama. Djelovanje UV zraka najčešći je uzrok većine hiperpigmentacija, a osim što ih uzrokuje, iz godine u godinu, odnosno od ljeta do ljeta, čini ih sve vidljivijima i većima. 

Borba sa hiperpigmentacijom je često sizifovski posao ali nipošto ne treba odustati. Teško da će potpuno nestati ali sigurno možete smanjiti njen intenzitet.

Naša krema sačinjena je od macerata tratinčice u kokosovom ulju, vitamina c koji je topiv u ulju, aloe gela, hidrolata lavande angustifolie, i eteričnog ulja celera i smilja.

Tratinčicu smo macerirali u kokosovom ulju jer smo željeli dobiti savršenu ekstrakciju tratinčice i što bolju absorbciju svih aktivnih sastojaka.Eterično ulje celera se dermalno koristi za uklanjanje sunčevih i staračkih pjega. Izrazito je fototoksično pa se krema ne smije koristiti prije izlaganja suncu. preporučamo je koristiti od jeseni do proljeća svakodnevno tri puta ili ljeti kao noćnu kremu.
Cijena kreme je 80hrk/30ml.

Info

Kategorija: Ruralni turizam
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 1.278,68 din
Država: Hrvatska
Okrug: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 11.06.2018.
Datum izmene oglasa: 21.02.2020.
Pregleda: 91
Šifra oglasa: 39245

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas