LumiGEN - novi pravac u tretmanu semena

Corteva Agriscience

Kontakt - Corteva Agriscience

Pioneer Hi-Bred SRB d.o.o
Kiš Ernea 4, 21000 Novi Sad
Tel+381212107730
Email: milica.jakovljevic@corteva.com
www.corteva.rs

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

LumiGEN™ tehnologija je vodeći brend u branši za tretman semena koji pomaže farmerima da uspostave zdrave, ujednačene useve i maksimiziraju produktivnost. Ova tehnologija je dostupna ekskluzivno za marke semena Corteva Agriscience™.

Unutar naše globalne integrisane nauke o semenu, naši stručnjaci marljivo rade na kombinovanju tehnologija kako bi poljoprivrednicima pružili sveobuhvatna rešenja zaštite useva. Rezultat brojnih laboratorijskih i industrijskih istraživanja je nova tehnologija tretiranja semena - LumiGEN™.

LumiGEN - tehnologija prilagođena uslovima gajenja u Srbiji

LumiGEN™ nije samo zaštita od insekata i bolesti, već tehnologija koja se stalno poboljšava i maksimalno
je prilagođena uslovima gajenja u Srbiji.

Mlada biljka treba zaštitu u kritičnom ranom periodu rasta i sa LumiGEN™ tehnologijom poljoprivrednici mogu biti sigurni da je njihov usev zaštićen. LumiGEN™ kombinuje najbolje proizvode koje trenutno industrija može da ponudi za tretman semena.

Corteva Agriscience™ će nastaviti da radi na inovacijama koje će omogućiti poljoprivrednim proizvođačima sigurnije poslovanje, ostvarenje visokih i stabilnih prinosa, uz istovremenu zaštitu životne sredine. Sva naša pakovanja semena kukuruza, suncokreta i uljane repice ubuduće će nositi oznaku LumiGEN™, sa različitim kombinacijama komponenti tretmana (fungicid, insekticid, biostimulans).

Info

Kategorija: Ostala sredstva za zaštitu bilja
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Srbija
Datum objave oglasa: 28.01.2020.
Pregleda: 10435
Šifra oglasa: 45788

Dokumenti

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas