Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson MF 3708

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Kod nove serije MF 3700, stvorene za najveću učinkovitost i niske troškove rada, primjenjuju se neki od najmodernijih i najpouzdanijih tehnologija. Učinkoviti pogonski sustavi, poštivanje razine emisija 3B, niska potrošnja goriva, dugi intervali održavanja, impresivne vlačne i podizne snage u kombinaciji s niskim troškovima održavanja - serija MF 3700 vaš poljoprivredni pogon jednostavno čini isplativijim. Serija MF 3700 dostupna je u pet različitih izvedbi.

Novost je verzija WF, posebno konstruirana za primjene na pašnjaku i u ratarstvu.

Model  -   V GE S F WF
Snaga KS Motor/Zapremnina Mjenjač
MF 3708 85 FPT 4 cil./3,4 l 12x12, 24x24, 24x12 sa KS

Motor

Seriju MF 3700 pogoni nova generacija četverocilindričnih motora, razina 3B, sa K do 105 KS, zbog čega je zahvaljujući visokom učinku i dobrom okretnom momentu prikladna za teške radove i radne pribore visoke propusnosti.

Common Rail motori posjeduju dva spremnika broja okretaja motora (učinkoviti model) odn. jedan spremnik broja okretaja (osnovni model). Time se mogu podesiti često upotrijebljeni brojevi okretaja kako bi se brzo pozvali.

Zahvaljujući velikom spremniku od 75 l s dodatnim spremnikom od 30 l (opcija) smanjuju se vremena prestanka rada zbog dolijevanja goriva. Kako se pristup spremniku goriva nalazi sada s gornje strane poklopca motora, pristupačan je i kada je spojen radni pribor, što dodatno ubrzava postupak dolijevanja goriva.

Mjenjač

Na raspolaganju je četiri različitih prijenosnika, kako bi se ispunili svi zahtjevi dotične situacije uzgoja i privređivanja. Vi odlučujete, koliko će mehaničko upravljanje biti jednostavno, ili upotrebljavate prednosti brzog prebacivanja između stupnja za pomicanje naprijed ili nazad, primjerice pri utovaru materijala ili usjeva.

Rukovanje prijenosnikom vrši se sada putem ručice prekidača, tako da vozač može jednostavno i samo jednim pokretom prebacivati između neutralnog položaja, vožnje naprijed/natrag te brzo/sporo (24/24 Speedshift i 24/12 Powershuttle i Speedshift).

Kod verzije s 24/12 Powershuttle prijenosnika, na joysticku se nalaze posebne tipke prijenosnika putem kojih se funkcije kvačila i prijenosnika te radnog pribora lako upravljaju jednom polugom (Učinkoviti model). Tako se vozač može koncentrirati samo na uređaj i rad te mu je upravljanje odmah pri ruci.

Kabina

Za specijalni traktor, ovaj je iznenađujuće prostran. Svi upravljački elementi nalaze se na dohvat ruke i zahvaljujući izvanrednoj preglednosti, vozač uvijek vidi vrijedne usjeve.

UZ izvedbu s fiksnim ili upravljačkim stupom podesivim po visini, moguće je naručiti i rješenje podesivog nagiba, kako bi vozaču pružio još veću udobnost i nesmetan ulazak.

Papučica gasa sada se nalazi pokraj tunela prijenosnika i može se lakše i udobnije dosegnuti.

Upravljački elementi poredani su ergonomski na desnoj konzoli, a ispod njih se nalaze prekidači za spremnik broja okretaja, elektrohidraulička blokada upravljačkih ventila i gumb za reguliranje položaja podizača, kao i ručna sklopka za upravljačke ventile kod Učinkovitog modela.

 

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 19.05.2020.
Pregleda: 1552
Šifra oglasa: 46921

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas