Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson serija MF 4700

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

Austro Diesel GmbH
Concorde Business Park 3/2
A-2320 Schwechat
T: +385 (0) 1 56 20 791
M: +385 (0) 99 22 98 415

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Serija MF 4700 upotpunjena je trima novim modelima s kabinom i nudi još veći stupanj udobnosti. Modeli snage 75 do 95 KS proizvode se u renomiranom MF pogonu u Beauvaisu i dostupni su u raznim izvedbama.

U ovom razredu snage ni jedna druga dostupna serija trenutno ne nudi toliko raznolikih varijanti, dodatnu opremu i pribor kao ova serija, a sve s ciljem kako bi svoj stroj optimalno prilagodila potrebama na Vašem poljoprivrednom imanju.

Model

Snaga KS

Motor/Zapremina

Menjač

MF 4707

75

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

MF 4708

85

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

MF 4709

95

Agco Power 3 cil./3,3 l

12x12

Motor

Trocilindarski Common-Rail motor jamči optimalnu potrošnju goriva, neobuzdanu snagu i najveći stupanj pouzdanosti. Visoko učinkoviti AGCO POWER motor ispunjava najstrože zahtjeve za emisije ispušnih plinova norme Tier 4 Final. Trocilindarski motori s Common-Rail tehnologijom u seriji MF 4700 imaju vrlo kompaktnu konstrukciju, zbog čega je bilo moguće povećati rezervoar za gorivo kako bi se postiglo duže radno vrijeme sa strojem, a da to ne utječe na njegovu snagu i učinkovitost.

Sustav filtriranja ispušnih plinova ugrađen u motoru ne zahtijeva apsolutno nikakvo održavanje i servisiranje. Ugrađeni dizel-oksidacijski katalizator (DOC) radi prema protočnom principu, pa se prema tome ne može zagušiti. Ispušni plinovi prolaze kroz katalizator, pri čemu oksidiraju ugljikov monoksid, ugljikovodici u plinovitom stanju te nesagorjelo gorivo i ulje. Na taj način smanjuje se koncentracija opasnih ispušnih plinova. Učinkovitost DOC sustava jamči optimalnu snagu motora pri svim radovima.
Sustav Selective Catalytic Reduction (SCR) također ne zahtijeva održavanje i servisiranje, a smanjuje emisiju štetnih tvari uz istovremeno poboljšanje učinkovitosti (kod modela MF 4708 & 4709).

Kabina

Kabina serije MF 4700 potpuno je novog dizajna i udovoljava svim zahtjevima. Jedinstvene su značajke u ovoj klasi traktora udoban pristup kabini, velike staklene površine i prostranost. Ergonomski raspored upravljačkih elemenata i upravljačka ručka mjenjača također zadovoljavaju najstrože zahtjeve.

Kabina se po potrebi može opremiti klimom i vozačevim sjedalom s pneumatskim ovjesom. Također je moguća ugradnja sjedala za suvozača koje u punom smislu zaslužuje svoje ime.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 17.03.2016.
Pregleda: 4007
Šifra oglasa: 25808

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas