Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Massey Ferguson serija MF 6700

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Traktori.

Austro Diesel GmbH

Kontakt - Austro Diesel GmbH

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Glavne karakteristike serije MF 6700:

  • Moderni univerzalni traktori snage motora 120 KS i 130 KS, međuosovinskog razmaka od 2,5 m i podiznog kapaciteta 5.200 kg, kabina, motor, mjenjač, stražnja osovina i hidraulika prema najvišim standardima tehnologije
  • Najnovija AGCO Power tehnologija motora zapremnine 4,4 litre, četverocilindrični motor s visko hladnjakom i nagrađivana SCR tehnologija (selektivna katalitička redukcija) s ‘All-in-One’ sustavom filtriranja ispušnih plinova
  • Klimatizirana kabina pruža visok stupanj udobnosti i kontrole, vodeća je u svojoj klasi, a dizajnira se i proizvodi u Massey Ferguson pogonu u Beauvaisu
  • Specijalno za seriju MF 6700 razvijeni suvremeni, povoljni i učinkoviti 12/12 Powershift mjenjač s mehaničkim reverzerom ili PowerShuttle opcijom
  • Inovativni Open-Center hidraulički sustav s tandemskom pumpom i kombiniranom opcijom protoka ulja
  • Jednostavno rukovanje stražnjim podiznim uređajem s dokazanom elektroničkom regulacijom hidraulike (EHR)
  • Kapacitetom dizanja do 5.200 kg, traktor je idealan za sve suvremene radne priključke
  • Vratilo za prijenos snage s 540/1.000 okr/min i elektro-hidrauličkom regulacijom posjeduje brojne mogućnosti odabira broja okretaja i dolazi u serijskoj opremi.

Massey Ferguson serija MF 6700

Model

MF 6712

MF 6713

Međuosovinski razmak

2,50 m

Motor

AGCO Power 4,4 litre, četiri cilindra, ispušni plinovi stupanj IV / Tier 4

Maks. KS @ 2.200 okr/min*

120 KS

130 KS

Maks. okretni moment @ 1.500 okr/min*

502Nm

540Nm

Mjenjač (40km/h)

12 x 12 mehanički

12 x 12 mehanički

PowerShuttle

Opcionalno

Opcionalno

Stražnja hidraulika

5.200 kg

5.200 kg

*ISO TR14396

Moderni, snažni i ekološki motori

S četverocilindričnim AGCO Power motorom zapremnine 4,4 litre, serija MF 6700 opremljena je motorom vrhunske tehnologije koji u kombinaciji s inovativnim Massey Ferguson ‘All in One’ sustavom filtriranja ispušnih plinova ispunjava čak i strogu normu ispušnih plinova "stupanj IV/Tier 4 final".

Pored SCR tehnologije, ovaj dobro promišljen i kompaktan sustav obuhvaća i dizel oksidacijski katalizator (DOC) koji ne zahtijeva nikakvo održavanje, a ne ograničava snagu niti narušava preglednost. Za još ekonomičniju potrošnju goriva brine se visko hladnjak koji se pali po potrebi.

Kabina s najvećim stupnjem udobnosti i najboljim nadzorom

Kabina za seriju MF 6700 razvijena je i proizvodi se u novom specijalnom pogonu u Beauvaisu. Najveća je u klasi, opremljena je u skladu s najvišim standardima i pruža najbolju kontrolu nad traktorom.

Moderan i ergonomski dizajn olakšava rad i nudi visok stupanj kontrole i automatizacije. Zahvaljujući elektro-hidrauličkom aktiviranju blokade diferencijala i pogona na sve kotače, navedeni se sustavi po potrebi automatski pale i gase pri kočenju te ovisno o brzini vozila.

Inovativna ploča s instrumentima opremljena je analognim i digitalnim zaslonima što omogućuje jednostavno očitavanje svih bitnih podataka. Na ploči s instrumentima nalazi se i jednostavan monitor učinka na kojemu se prikazuju radni sati, potrošnja goriva i obrađena površina. Ovdje se. osim toga. memorira broj okretaja motora koji se po potrebi može ponovno učitati.

Upravljački elementi logično su razmješteni - na desnoj konzoli nalaze se ručica gasa i mehanički dodatni upravljački ventili. Elektroničkom regulacijom hidraulike (EHR) upravlja se pomoću kliznog regulatora koji stane u vozačevu ruku i omogućuje preciznu i pouzdanu regulaciju. U stražnjem dijelu kabine nalazi se nekoliko utičnica za opskrbu dodatnih uređaja strujom.

Moderan, glatki ručni mjenjač

Oba modela serije MF 6700 opremljena su najnovijim mehaničkim 12/12 sinkronim mjenjačem i raspolažu sa 6 sinkroniziranih brzina u dvije grupe što im omogućuje maksimalnu brzinu od 40 km/h. Najsuvremenije hidrauličko pritiskanje spojke omogućuje jednostavno mijenjanje brzina.

Serijski mehanički reverzer s hidrauličkim aktiviranjem brine se za laku promjenu smjera vožnje i dodatno rasterećuje vozača. S opcionalnim sustavom PowerShuttle, brzine za vožnju unaprijed i unatrag mogu se mijenjati samo jednim prstom i bez spojke. Osim toga, za mijenjanje brzina tu je i gumb na ručici mjenjača.

Mjenjač donosi sedam brzina za rad na polju u vrlo značajnom rasponu brzine od 4-12 km/h, a maksimalna brzina iznosi 40 km/h. Mjenjač je napravljen tako da pri kretanju s natovarenom prikolicom nije potrebna promjena grupe. "Sporohodna" opcija s redukcijom 14:1 dodatno naglašava univerzalne mogućnosti upotrebe ovih traktora.

Inovativan hidraulički sustav s brzim odzivom

Za glavne potrošače poput stražnjeg podiznog uređaja i dodatnih upravljačkih ventila, hidraulički sustav visokotlačnom zupčastom pumpom brzog odziva pumpa 58 l/min dok dodatna niskotlačna pumpa kapaciteta 27 l/min opskrbljuje servisne hidrauličke sustave poput upravljača, pogona na sve kotače, blokade diferencijala i upravljanja vratilom za prijenos snage.

Kada je potreban veći protok ulja, npr. za povećanu snagu pri utovarivanju, serija MF 5700 može se opremiti kombiniranim protokom ulja kapaciteta 100 l/min. Svi modeli serijski su opremljeni dvama upravljačkim ventilima s dvostrukim djelovanjem dok je treći upravljački ventil dostupan opcionalno.

Robusna i suvremena stražnja osovina

Modeli serije MF 6700 snage 120 i 130 KS napravljeni su za intenzivan rad, pa su stoga opremljeni istom inovativnom i robusnom stražnjom osovinom kao i najnovija serija MF 5700 SL.

Robusni stražnji podizni uređaj u tri točke serije MF 6700 ima kapacitet dizanja od 5.200 kg što znači da s lakoćom podiže sve moderne radne priključke. Specijalni senzori poteznica omogućuju točnu i pouzdanu regulaciju vučne sile i položaja putem poznatog elektroničkog Massey Ferguson sustava za regulaciju podiznog uređaja (EHR).

Robusno kućište od lijeva opremljeno je novim unutarnjim redukcijskim jedinicama koje povećavaju stabilnost osovine. Krajnji prijenos postiže se planetarnim zupčanicima koji omogućuju viši okretni moment. Na taj način prenosi se kompletna snaga motora na podlogu i postiže najveći mogući stupanj vuče i učinkovitosti.

Oba modela opremljena su višestrukim disk kočnicama u uljnoj kupelji, a za najvišu učinkovitost kočnice su montirane na vratilima na unutarnjoj strani osovina.

Moderno neovisno vratilo za prijenos snage

U serijskoj opremi dolazi vratilo za prijenos snage s kombinacijom broja okretaja 540/540E okr/min. Opcionalno su za oba modela serije MF 6700 dostupne kombinacije broja okretaja 540/1.000 okr/min i 540/540Eco/1.000 okr/min. Vratilom se upravlja IPTO višeslojnom spojkom koja se za "odspajanje" aktivira elektro-hidraulički. Na taj način štedi se pogonski sustav.

Nenadmašivi br. 1 kod utovarivača

Modeli serije MF 6700 savršeni su traktori za prednje utovarivače, a nova opcionalna hidraulika kombiniranog protoka ulja od 100 l/min brine se za još već snagu pri utovarivanju. Oba modela potpuno su usklađena s pet najvećih modela iz serija MF 941 i MF 941X Massey Ferguson prednjih utovarivača serije 900 i 900X koji su dostupni sa ili bez paralelnog vođenja. Ovi utovarivači namijenjeni su za različite terete i doseg, a njima se upravlja dodatnom upravljačkom palicom.

Info

Kategorija: Traktori
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Datum objave oglasa: 14.04.2016.
Datum izmene oglasa: 20.05.2020.
Pregleda: 4479
Šifra oglasa: 26296

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas