Matični sok od ARONIJE za prirodno jačanje imuniteta

Kontakt - Nemanja Miljakovic

tel: +381612693793
e-mail: kupinovovinomiljakovic@gmail.com

pogledaj sve oglase korisnika

Cena: 500,00 din ≈ 4,24 €

Opis

Izuzetno je važno da ovih dana, dok je na snazi pandemija zbog korona virusa, jačate imunitet . Pored izuzetno važnih mera higijene, u koje spada redovno i temeljno pranje ruku, kao i redovna upotreba dezinfekcionih sredstava, obratite pažnju i na ishranu.  Potrebno je unositi namirnice pune vitamina koje jačaju naš imuni sistem, namirnice koje su dobri izvori vitamina i antioksidanata a takodje pomažu i alkalizaciji i detoksikaciji organizma. U tome vam dosta može pomoći ARONIJA ili MATIČNI SOK OD ARONIJE, jer kao što u narodu kažu, "ova biljka čini čuda za organizam"!
Aronija podstiče cirkulaciju, pročišćava krv, snižava povišen krvni pritisak, popravlja imunitet organizma, čisti jetru i žučnu kesu, reguliše pravilan rad i izlučivanje štitne žlezde i pankreasa i reguliše šećer u krvi, olaksava probleme sa hemoroidima, pomaze pri mršavljenju, pomaze i kod lečenja kancera posebno debelog creva,sprečava pojavu raka i pomaže u lečenju malignih oboljenja, usporava starenje organizma i kože.
 

Naši matični sokovi od  aronije su samo pasterizovani, bez dodatka vode, veštačkih boja, šećera i konzervansa. Dobijeni su od ekološki čistog, ne prskanog ploda aronije, najbolje klase, ubranog na obroncima Kopaonika, zatim samleveno, a onda postupkom hladnog cedjenja proceđeno, i tim procesom je dobijen sok koji se nakon toga pasterizuje i od toga dobija PRAVI MATIČNI SOK, 100 % prirodan sok,  bez dodatka vode, šećera i aditiva.  Ovaj sok zadržava sve hranljive materije poreklom iz voća. Sadrži visokovredne fitoelemente, vitamine i minerale, izuzetno je intenzivnog ukusa i povoljno utiče na očuvanje zdravlja i podizanje energije!   

Sok sadrži: vitamine A A1, B2, B3, B6, B9, C, P, E, minerale: gvožđe, jod, mangan, bakar, kalijum, kalcijum, kobalt, fosfor, cink, molibden; katehin, tanin, biofenol, redak voćni šećer – sorbitol i jedan od najjačih antioksidanasa – antocijanin.

Sok od aronije je najbolje konzumirati po 30-50ml,  20-ak minuta pre jela.

NE DOZVOLITE DA VAS TV REKLAME OBMANJUJU SA KUPOVINOM SOKOVA KOJI SU KAO OD 100% VOĆA, A U SEBI U STVARI SADRŽE PREVIŠE ŠEĆERA, KONZERVANSA, ADITIVA I VEŠTAČKIH BOJA. JEDINO MATIČNI HLADNO CEĐENI SOKOVI SU OD 100% VOĆA.

Pakovanje od 1l je 1000 dinara
Pakovanje od 0,5l  je 500 dinara

Porudžbine možete preuzeti lično u Beogradu ili šaljemo kurirskom službom (POST EXPRESS ili AKS).

Informacije na: 060/0204030 Nemanja ili 069/8343780  Zoran

Email:  kupinovovinomiljakovic@gmail.com

Info

Kategorija: Poljoprivredni proizvodi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: 500,00 din
Država: Srbija
Okrug: Grad Beograd
Grad: Beograd
Datum objave oglasa: 26.03.2020.
Datum izmene oglasa: 15.11.2021.
Pregleda: 298
Šifra oglasa: 46515

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas