MINERALNA GNOJIVA

Oglas je istekao!

Pogledajte slične oglase iz kategorije: Đubriva.

Nažalost, oglas nema fotke :(

Kontakt - Branimir Elek

pogledaj sve oglase korisnika

Cena: na upit

Opis

MINERALNA GNOJIVA

U zaštitnim znakovima Horty, Florimax i Horty Profi kombinirani su mineralna gnojiva. Uključuju proizvode s pažljivo formuliranim omjerima makro i hranjivih tvari koje biljke trebaju u svom životnom ciklusu radi optimalnog rasta. Gnojiva nisu fitotoksični, ekološki prihvatljivi, bezopasni za zdravlje i jednostavni su za upotrebu. Izvanredni efekti gnojiva Horty, Florimax i Horty Profi izvijestio da oba profesionalni i amaterski vrtlari, voćari i vinara. Prodaja mineralnih gnojiva odvija se preko zastupnika AIPK TRGOVINA d.o.o.

HORTY

NPK formulacije su tekuća mineralna gnojiva s prilagodenim omjerom NPK za sve vrste dekorativnih i balkonskih cvjetova, povrća, travnjaka, voćaka i vinove loze.

Posebne kalcija gnojiva namijenjena za gnojidbu svih kultura (jabuke, kruške, jagode, plodnih povrće, salate, ...) za svog normalnog razvoja u hitno treba velike količine kalcija.

U ovoj skupini prikupljaju se različita gnojiva na osnovi mikroelemenata kako bi se spriječile posljedice nedostatka mikroelemenata.

Fosfor ima univerzalnu ulogu u širokom nizu reakcija metabolizma biljaka i bitan je za rast i razvoj kao osnovni nutrijent. Biljke su glavni potrošači fosfora, tako da često nedostaje tlo.

FLORIMAX

Tekuće gnojivo s uravnoteženim sastavom NPK i dodatnim mikroelementima za cvjetanje i ukrasne biljke, i vanjske i unutarnje.

Tekuće gnojivo za poboljšanje i povećanje prinosa i za poticanje rasta i razvoja voća, povrća, vinove loze i poljoprivrednih biljaka

HORTY PROFI

Gnojivo s visokom i uravnoteženom smjesom namijenjenom površinama koje su inače uravnotežene makro elementima, ali želimo potaknuti intenzivan rast.

AIPK TRGOVINA d.o.o.

Samoborska cesta 134

Zagreb

www.aipk.hr

Info

Kategorija: Đubriva
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 22.01.2018.
Datum izmene oglasa: 28.10.2019.
Pregleda: 559
Šifra oglasa: 37173

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas