Navigacija za poljoprivredne strojeve

Kontaktiraj

Findri d.o.o.

Kontakt - Findri d.o.o.

Findri d.o.o.
Zagrebačka 76 a
10 360 Sesvete
tel: +385 1 2012 851
fax: +385 1 2015 477 

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Kao zastupnici tvrtke Ag leader u mogućnosti smo ponuditi različite sisteme navigacije za poljoprivredne strojeve. Ovisno o preciznosti antene nudimo navigaciju s preciznošću 25-30 cm, odnosno preciznost od 2-4 cm govorimo li o dodatnoj korekciji satelitskog signala.
Više o sistemima navigacije možete vidjeti na stranici.

Osnovno prije izbora bilo kakvog sistema navigacije vezano je za određivanje konačnog cilja gdje želite biti s preciznom poljoprivredom.

Jednostavniji sustavi s točnošću 20-tak do 30-tak cm dovoljno su dobri za radne operacije prskanja i prihrane. Tada nije potrebno investirati puno, dovoljno je nabaviti jednostavniji monitor, npr. Compass i najjednostavniju antenu. Time eliminirate potrebu za markirantima, a u radu se na monitoru ocrtava površina koja je obrađena.

Slijedeći korak može biti raspodjela gnojiva ovisno o lokaciji gdje se nalazite. U tom slučaju potrebna je karta polja s prikazom raspodjele elemenata, npr. dušik, fosfor, kalij koju možete dobiti od institucija koje rade analizu tla. Raspodjeljivači gnojiva Bogballe omogućuju da imate u tom slučaju promjenjivu dozu gnojiva ovisno o lokaciji gdje se nalazite, a da biste tako nešto i ostvarili potreban je monitor Versa. Ako se planira u bližoj budućnosti koristiti i oprema za prihranu pomoću senzora - OptRx - neophodna je nabavka monitora Integra.

Sve češće korištena opcija automatske sekcijske kontrole rada prskalica ili raspodjeljivača gnojiva zahtijeva minimalno monitor Versu ( kao na slici).

Info

Kategorija: Oprema i delovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 06.10.2015.
Pregleda: 805
Šifra oglasa: 22932

Predaj oglas

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas