Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Navigacija za poljoprivredne strojeve

Oglas je neaktivan!

Ovaj oglas više nije aktivan, pogledajte slične oglase iz kategorije: Oprema i delovi.

Findri d.o.o.

Kontakt - Findri d.o.o.

pogledaj sve oglase partnera

Cena: na upit

Opis

Kao zastupnici tvrtke Ag leader u mogućnosti smo ponuditi različite sisteme navigacije za poljoprivredne strojeve. Ovisno o preciznosti antene nudimo navigaciju s preciznošću 25-30 cm, odnosno preciznost od 2-4 cm govorimo li o dodatnoj korekciji satelitskog signala.
Više o sistemima navigacije možete vidjeti na stranici.

Osnovno prije izbora bilo kakvog sistema navigacije vezano je za određivanje konačnog cilja gdje želite biti s preciznom poljoprivredom.

Jednostavniji sustavi s točnošću 20-tak do 30-tak cm dovoljno su dobri za radne operacije prskanja i prihrane. Tada nije potrebno investirati puno, dovoljno je nabaviti jednostavniji monitor, npr. Compass i najjednostavniju antenu. Time eliminirate potrebu za markirantima, a u radu se na monitoru ocrtava površina koja je obrađena.

Slijedeći korak može biti raspodjela gnojiva ovisno o lokaciji gdje se nalazite. U tom slučaju potrebna je karta polja s prikazom raspodjele elemenata, npr. dušik, fosfor, kalij koju možete dobiti od institucija koje rade analizu tla. Raspodjeljivači gnojiva Bogballe omogućuju da imate u tom slučaju promjenjivu dozu gnojiva ovisno o lokaciji gdje se nalazite, a da biste tako nešto i ostvarili potreban je monitor Versa. Ako se planira u bližoj budućnosti koristiti i oprema za prihranu pomoću senzora - OptRx - neophodna je nabavka monitora Integra.

Sve češće korištena opcija automatske sekcijske kontrole rada prskalica ili raspodjeljivača gnojiva zahtijeva minimalno monitor Versu ( kao na slici).

Info

Kategorija: Oprema i delovi
Vrsta oglasa: Ponuda
Cena: na upit
Država: Hrvatska
Okrug: Zagrebačka
Datum objave oglasa: 06.10.2015.
Datum izmene oglasa: 13.02.2020.
Pregleda: 886
Šifra oglasa: 22932

Klikni i besplatno predaj do 5 oglasa u Agroklub poljoprivredni oglasnik! Predaj oglas